obitelj na okupu

Rodio se sin: Coleen i Wayne Rooney postali roditelji po četvrti put

15.02.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Waynea Rooneya, Coleen Rooney koja je posljednjih mjeseci prolazila tešku bračnu krizu, u četvrtak rano ujutro u Londonu je na svijet donijela četvrto dijete

U obitelj Rooney je nakon tri sina, sedmogodišnjeg Kaija, četverogodišnjeg Klaya i 22 mjeseca starog Kita jutros stigao još jedan muški nasljednik.

Britanski nogometaš Wayne Rooney, koji je posljednjih šest mjeseci punio novinske stupce svojom aferom sa starletom Laurom Simpson zbog koje ga je na neko vrijeme napustila i trudna supruga Coleen, ne krije veselje zbog prinove u obitelji.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vijest da su ponovno postali roditelji podijelila je upravo Coleen putem svog Twitter profila.

'Jako sam sretna što smo dočekali svog dječaka.. Cass Mac Rooney došao je na svijet težak 3,9 kilograma i prekrasan je', napisala je 31-godišnjakinja koja je u studenom, nakon dugog promišljanja ipak odlučila oprostiti suprugu nevjeru i dati novu šansu.

'Prije negoli krenu priče - da, vratila sam vjenčani prsten na ruku. Znam da će mnogi od vas reći 'ne moraš se opravdavati' i slično, no ja to želim. Neki ljudi rekli su mi da me žale, molim vas nemojte. Zahvalna sam što brinete, no jaka sam osoba i ne žalim samu sebe. Isto tako neki će pomisliti da sam glupa jer ostajem u ovakvom braku. Nisam glupa, znam što želim i jednostavno se želim potruditi i poraditi na svemu', poručila je tada Coleen koja je u vezi s nekadašnjim engleskim reprezentativcem od svoje 16.godine, a u bračnu luku uplovili su 2008.

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters