OPROSTILA MU SVE

Coleen Rooney poručila: 'Nemojte me žaliti, nisam glupa, ali ostajem s Wayneom'

24.11.2017 u 17:36

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Waynea Rooneyja, koji je nedavno zaustavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i u društvu dame koja nije Coleen, na svom je Facebook profilu, u podužoj objavi, objavila kako će mu pružiti drugu priliku. Odavno je poznato da je Rooney često bio nevjeran svojoj supruzi, a ona mu se svaki put iznova vraćala. Ovoga puta sve je zamršenije jer je Coleen Rooney trudna s njegovim četvrtim djetetom, no i ovoga je puta odlučila oprostiti mu sve

Nakon poduže šutnje i perioda u kojem nije željela komentirati ništa vezano uz svog supruga, nogometaša Wayne Rooneyja, Coleen Rooney napokon je odlučila izreći sve što joj je na duši. Svoju priču odlučila je podijeliti sa svijetom i to putem svog Facebook profila.

31-godišnjakinja, koja s nogometnom zvijezdom čeka četvrto dijete, u objavi je napisala:

'Prije negoli krenu priče - da, vratila sam vjenčani prsten na ruku. Znam da će mnogi od vas reći 'ne moraš se opravdavati' i slično, no ja to želim. Jednostavno, nisam se osjećala dobro noseći vjenčani prsten, koji meni predstavlja odanost i obvezu. No, i inače ne nosim uvijek prsten. Stoga, ako me vidite bez njega, možda sam taj dan bila u teretani ili ga nisam stigla staviti na ruku jer sam jurila s dečkima u školu.

Neki ljudi rekli su mi da me žale, molim vas nemojte. Zahvalna sam što brinete, no jaka sam osoba i ne žalim samu sebe. Isto tako neki će pomisliti da sam glupa jer ostajem u ovakvom braku. Nisam glupa, znam što želim i jednostavno se želim potruditi i poraditi na svemu.'

To je samo dio poduže objave koju je napisala majka trojice sinova, otkrivši da će svom devetogodišnjem braku ipak dati drugu šansu, iako je njezin suprug, zvijezda nogometnog kluba Everton, napravio 'smiješnu i sebičnu pogrešku'.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Napisavši to, Coleen je ubrzo snimljena kako odlazi na ručak u jedan restoran u Manchesteru, a na njezinoj se ruci jasno vidio vjenčani prsten. Ipak, kako je pojasnila, prije negoli krenu novinski napisi, svog supruga neće primiti natrag u svoj život kao da se nikada ništa nije dogodilo.

'Nemam namjeru nabrajati njegove kvalitete, jer trenutno to ne zaslužuje, no jednu stvar moram mu priznati, a to je da je savršen otac. Napravio je smiješne i sebične pogreške, iz nekih je naučio, iz drugih, očito nije. No, tko zna, možda se i to promijeni.'

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Na optužbe komentatora kako zapravo ostaje s njim samo zbog njegovog novca, a ne iz ljubavi, Coleen je odgovorila: 'To je moja odluka. Volim li Waynea? Volim. Da nije tako onda se ne bi trudila popraviti sve. Znam da bi bila dobro i sama s djecom, no ne želim tako živjeti. Želim pokušati i nastaviti živjeti s njim kao obitelj. Ne govorim da je sve nestalo i zaboravljeno, no za sada idemo dobrim putem.'

  • +5
Wayne Rooney na suđenju Izvor: Reuters / Autor: ANDREW YATES

Wayne i Coleen, koji će početkom godine dobiti četvrto dijete, zajedno su od svoje 16. godine, a vjenčali su se 2008. godine. Imaju trojicu sinova - osmogodišnjeg Kaija, četverogodišnjeg Klaya i 22 mjeseca starog Kita.

Nakon svega što se dogodilo, par navodno planira i obnovu svojih vjenčanih zavjeta i to na omiljenom otoku - Barbadosu, gdje često s obitelji provode godišnji odmor.