dirljiva počast

Riječi koje slamaju srce: Phoebe se oprostila od Chandlera i zahvalila mu na 'toplom srcu'

15.11.2023 u 21:57

Bionic
Reading

I Lisa Kudrow iskazala je počast svom kolegi Matthewu Perryju, dva tjedna nakon njegove iznenadne smrti u 54. godini. U seriji 'Prijatelji' utjelovila Phoebe Buffay, a s Matthewom Perryjem je dijelila divne trenutke

'Predložio si da igramo poker i učinio si to toliko zabavnim dok smo se tek zbližavali. Hvala ti za to. Hvala ti što si me toliko nasmijao da su me od smijeha boljeli mišići i suze mi tekle niz lice svaki dan', opisala je Lisa Kudrow pored fotografije na kojoj je s Matthewom Perryjem i nastavila:

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Hvala ti na tvom toplom srcu, veza nas šestero doista je zahtijevala kompromis. I hvala ti za razgovore. Hvala ti što si se pojavio na snimanju kad ti nije bilo dobro. I tada si briljirao. Hvala ti za najboljih 10 godina koje sam mogla imati', poručila je i zahvalila se što joj je vjerovao.

'Hvala ti što sam poznavajući tebe naučila što je milost i ljubav. Hvala ti na vremenu koje sam provela s tobom, Matthew', napisala je glumica. Ranije su se emotivnim objavama od preminulog glumca oprostili i ostali članovi glumačke ekipe kultne serije Prijatelji. Podsjećamo, Perry je pronađen u hidromasažnoj kadi u svom domu u Pacific Palisadesu u subotu, 28. listopada. Istraga o uzroku njegove smrti još uvijek u tijeku, a pretpostavlja se da je umro od srčanog udara.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia