COURTENEY COX

Nakon Joeyja oglasila se i Monica: Njezin oproštaj sa Chandlerom slama srca

14.11.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Tri sata nakon objave Matta LeBlanca, u kojoj se glumac emotivno oprostio s prijateljem Matthewom Perryjem, na svom se Instagramu oglasila i Courteney Cox

Otkako je svijet potresla vijest o smrti omiljenog Chandlera Binga iz serije 'Prijatelji', od glumca Matthewa Perryja mnogi su se oprostili putem društvenih mreža.

Ipak, nekima je trebalo puno više da se oglase. Točnije, njegovim 'Prijateljima' koji su svoj oproštaj počeli tek danas, nakon više od dva tjedna od njegove smrti.

Prvo se oglasio Matt LeBlanc, a sada, tri sata kasnije, videom i emotivnom objavom na Instagramu se javila i 59-godišnja Courteney Cox, sa čijim je likom Monicom Geller, Perry, odnosno Chandler bio u vezi u seriji.

Riječ je o sceni iz serije, iz četvrte sezone, u kojoj zapravo započinje njihova ljubavna priča, nakon što, uoči Rossovog vjenčanja, završe zajedno u krevetu. Uz video je napisala:

'Uistinu sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom Matty i nedostaješ mi svakog dana. Kada surađuješ s nekim toliko blisko, kao što sam ja radila s Matthewom, postoje tisuće trenutaka koje bih voljela podijeliti.. Za sada je ovo jedan od mojih favorita.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Da malo pojasnim stvari, Chandler i Monica trebali su imati tek jednonoćnu avanturu u Londonu, no zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, prije nego što smo krenuli sa snimanjem, šapnuo mi je smiješnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je duhovit i dobar.'

Njihova veza protezala se kroz cijelu petu sezonu te je kulminirala mnogima omiljenom epizodom 'The One Where Everybody Finds Out'. Vjenčali su se u sedmoj sezoni, a u desetoj, ujedno posljednjoj sezoni, usvojili su blizance.

Inače, Perry je u svojim memoarima otkrio kako je upravo nakon snimanja vjenčanja s Monicom završio na rehabilitaciji zbog teških ovisnosti.