'NAPOKON SI SLOBODAN'

Šutio je više od dva tjedna: Matt LeBlanc napokon se oprostio od Matthewa Perryja

14.11.2023 u 19:18

Bionic
Reading

Više od dva tjedna Matt LeBlanc tražio je prave riječi kojima bi se oprostio od svog velikog prijatelja i kolege Matthewa Perryja, skrivajući se od znatiželjne javnosti i tugujući u tišini

Prošlo je više od dva tjedna od smrti Matthewa Perryja, mnogima omiljenog Chandlera Binga iz serije 'Prijatelji'. Emocije se još uvijek slažu, pitanja još uvijek stoje bez odgovora. A upravo je to vrijeme bilo potrebno njegovom kolegi iz serije Mattu LeBlancu, koji je u 'Prijateljima' bio zavodnik Joey Tribbiani.

Sada, kada su svi izrekli što misle i što žele, LeBlanc je riječi stavio na papir, a potom ih je, zajedno s nizom fotografija sa seta serije na kojoj su se upoznali, ali i koja ih je obojicu proslavila, objavio na svom Instagram profilu.

Riječi koje je izgovorio i napisao nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a objavu je u sat vremena lajkalo gotovo 3 milijuna ljudi.

  • +3
Matthew Perry i Matt LeBlanc Izvor: Profimedia / Autor: Warner / AFP / Profimedia

'Matthew, teška ti srca moram reći zbogom. Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno su mi najdraži trenuci u životu. Bila je čast dijeliti s tobom pozornicu i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmiješiti kada te se sjetim i nikada te neću zaboraviti. Nikada.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Raširi krila i leti brate, napokon si slobodan. Volim te. Pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ.'

Interna šala dvojice prijatelja završila je tako i u posljednjem oproštaju. Njih dvojica su od 1994. do 2004. glumili Joeyja i Chandlera, a LeBlanc je zajedno s ostalim 'Prijateljima' bio i na njegovom posljednjem ispraćaju 4. studenog.