EMOTIVNI OPROŠTAJ

Dirljive riječi Rossa iz 'Prijatelja' o najdražem trenutku s Perryjem

15.11.2023 u 18:37

Bionic
Reading

Dva tjedna od smrti Matthewa Perryja, a nakon jučerašnje objave Matta LeBlanca, oglasili su se i Courteney Cox, Jennifer Aniston kao i David Schwimmer.

'Matty, Hvala ti za deset nevjerojatnih godina smijeha i kreativnosti. Nikada neću zaboraviti tvoj besprijekoran tajming i isporuku u duhu stripa. Mogao bi uzeti ravnu liniju dijaloga i prilagoditi ga svojoj volji, rezultirajući nečim tako posve originalnim i neočekivano smiješnim da još uvijek zadivljuje', napisao je David Schwimmer i dodao:

'A ti si imao srca. S kojim si bio velikodušan i podijelio ga s nama, tako da smo mogli stvoriti obitelj od šest stranaca. Ova fotografija je iz jednog od mojih najdražih trenutaka s tobom. Sada me tjera na osmijeh i tugu u isto vrijeme. Zamišljam te tamo gore, negdje, u istom bijelom odijelu, s rukama u džepovima, kako gledaš okolo… 'Može li BITI još više oblaka?', aludirajuvši na legendarnu referencu zaključio je David Schwimmer.

Podsjetimo, Perry je preminuo 28. listopada u svom domu u Los Angelesu. Pronašli su ga mrtvog u jacuzziju, a još se uvijek ne zna službeni uzrok smrti.

  • +3
Matthew Perry i David Schwimmer Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia