UTJEHA U HRANI

Razvod od Kim nije najbolje podnio: Zbog novog izgleda Kanye West postao je glavna tema razgovora

21.05.2021 u 17:54

Bionic
Reading

Zahtjev za razvod braka od repera i dizajnera Kanye Westa, slavna reality zvijezda podnijela je 19. veljače ove godine. I dok ona na društvenim mrežama daje naslutiti kako se s razvodom itekako dobro nosi, isto se ne može reći za oca njezine djece

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest o njihovu razvodu, Kanye West u potpunosti se povukao iz javnog života. Ipak, ovih dana nije uspio promaknuti dežurnim paparazzima, a fotografije vidno debljeg repera i dizajnera postale su glavna tema razgovora na društvenim mrežama.

Kako se doznaje, Kanye je nakon početka brakorazvodne parnice s Kim postao deblji za gotovo 13 kilograma, a sve zahvaljujući prehrani koja se uglavnom bazira na velikim količinama brze hrane.

Njegovi bliski prijatelji i suradnici ne kriju zabrinutost njegovim stanjem, a prema riječima izvora bliskog Westu, za doručak navodno pojede nekoliko pljeskavica i slanina, a od pića konzumira Coca-Colu, čokoladno mlijeko i kavu s čak osam vrećica šećera.

Svoju vezu Kim i Kanye okrunili su brakom 2014. godine, a glasine o razvodu potvrđene su pokretanjem brakorazvodne parnice u veljači ove godine. Otkako više nije s reality zvijezdom, Kanye West ima malu kontrolu nad životom, a osobito kada je riječ o hrani u kojoj je, po svemu sudeći, pronašao utjehu.

'Više nema Kim da mu savjetuje da ne jede od prženu hranu i prestane jesti u noćnim satima. Kanye je sad sam i slobodan pa jede što god zaželi', izjavio je izvor blizak reperu istaknuvši kako mu je hitno potrebna intervencija.

Nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije vidno punijeg Kanye Westa, iste su postale inspiracija brojnima na društvenim mrežama. Pod hashtagom #fatkanye sada se mogu pronaći brojne ilustracije i fotomontaže s novom figurom Kanye Westa u glavnoj ulozi.