nakon dva mjeseca

Kanye West napokon se oglasio: Evo što u brakorazvodnoj parnici zahtijeva od Kim Kardashian

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 12.04.2021 23:02
  • Objavljeno 12.04.2021 u 22:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Na brakorazvodne zahtjeve koje je Kim Kardashian iznijela 19. veljače ove godine, Kanye West napokon je odgovorio. Slavni reper i dizajner od suda prvenstveno potražuje zajedničko skrbništvo nad njihovo četvero djece

Prema tabloidu TMZ, ono što West zahtijeva od Kim u brakorazvodnoj parnici ne razlikuje se od prohtjeva njegove uskoro bivše supruge. Kako se doznaje, od nje i suda traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece – North (7), Sainta (5), Chicaga (3) i uskoro dvogodišnjeg Psalma.

Zajedničko skrbništvo, kako se ističe, ne bi nužno značilo 50/50 dogovor s 40- godišnjom reality zvijezdom, koja će njihovoj djeci vrlo vjerojatno postati primarnim skrbnikom. Nadalje se navodi kako par razrađuje dogovor koji bi sud zatim odobrio.

Kao što je svojedobno rečeno, uskoro bivši par predan je u naumu o zajedničkom roditeljstvo nad svoje četvero djece.

Ni 43- godišnji Kanye ni Kim, koji su oboje proglašeni milijarderima prema uglednom Forbesu, neće tražiti supružničku novčanu potporu, a oboje su se dogovorili da će zbrinuti vlastite pravne troškove u brakorazvodnoj parnici.

Prije nego su vezu ozakonili brakom, Kanye i Kim potpisali su predbračni ugovor koji itekako utječe na način na koji će podijeliti svoju pozamašnu imovinu.

Zanimljivo je kako nijedna strana u svojim brakorazvodnim papirima nije naznačila datum razdvajanja, a u razvodu od supruga, Kim je angažirala vodeću holivudsku odvjetnicu Lauru Wasser čiji je lik i djelo, navodno, postao glavnom inspiracijom glumici Lauri Dern za ulogu u filmu 'Marriage Story' koja joj je donijela oskarovski kipić.

Ista odvjetnica Kim je zastupala i kada je pokušala okončati svoj drugi brak s tadašnjim suprugom Krisom Humphriesom, a koji je neslavno potrajao samo 72 dana.

  • +7
  • +4

Kim Kardashian i Kanye West

Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Prema tabloidu TMZ, Kim će zbog brige o djeci ostati vlasnicom njihove obiteljske kuće u elitnoj četvrti Hidden Hills u Los Angelesu.

Zahtjev za razvodom Kim je podnijela 19. veljače, a izvori bliski paru tada su tvrdili kako Kim i Kanye mjesecima ne provode vrijeme kao obitelj niti komuniciraju.