TO SE ZOVE SREĆA

Rastopila je mnoga srca: Jelena Veljača objavila do sad najslađi video sa svojom najvećom ljubavi

04.04.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme glumica, scenaristica i producentica uveseljava regionalnu javnost neodoljivim trenucima sa svojom mezimicom, kćeri Lenom. Sada je Jelena Veljača svojim pratiteljima pokazala simpatičan video kojeg je spontano snimila, a za koji se reakcije još uvijek nižu sa svih strana

Nakon akcije #spasime i velikog prosvjeda u Zagrebu, vratila se na svoju beogradsku adresu u društvu kćerkice, trogodišnje Lene. Naime, na Instagram profilu Jelene Veljače većinu pažnje okupira njezina preslatka djevojčica koja je postala prava zvijezda na maminom Instagramu.

'Dakle htjela sam snimiti kako lijepo papa večeru. A onda se slučajno desio manifest majčinstva', otkrila je u opisu posljednje objave koju stavila Instagramu 37-godišnja Jelena. Followeri su se odmah raznježili te je obasuli brojnim komentarima.

Scenaristica se prošle godine s kćerkicom preselila u Beograd zbog poslovnih obaveza, a koliko uživaju u novoj okolinu dokazuju i fotografije koje Jelena gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Nedavno se saznalo i da je malena Lena krenula u vrtić te upoznaje nove prijatelje, a dobila je i ulogu u seriji na kojoj joj rade roditelji.

  • +7
Jelena Veljača Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo