slijedi oporavak

Rambo Amadeus stigao kući iz bolnice i poručio: 'Dok se ne cijepi preko 50% stanovništva, nitko nije siguran. Distanca, maska, ruke'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Antonije Pušić, glazbenik poznatiji pod umetničkim imenom Rambo Amadeus, obznanio je svojim obožavateljima na Facebooku da je pušten iz bolnice te se zahvalio se svima koji su se zanimali za njegovo zdravlje posljednjih dana

'Hvala svima koji su se zanimali za moje zdravlje ovih dana. Trebam se paziti još dvadesetak dana pa bih onda opet trebao biti onaj stari. Imao sam sreće što sam na vrijeme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj klinici, gdje rade nadljudi, posvećeni eksperti. Respect', poručio je Rambo Amadeus na snimci nastaloj iz njegovog doma.

'Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vrijeme dođe u ruke liječnika, a mnogi do jučer zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa se ne mogu radovati punog srca što sam pobijedio ovaj *ebeni virus, za koji dugo nisam ni mogao povjerovati da je zapravo izvanredno podmukao i opasan. Također, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportaši, je li netko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne cijepi preko 50% stanovništva, nitko nije siguran. Distanca, maska, ruke', istaknuo je glazbenik.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Duper / CROPIX

'Ja sad trebam ući u formu, pored svih restrikcija, izolacija, 'higijensko-dijetetskog režima', ipak mi nije nitko zabranio da sviram gitaru', napisao je uz video. Posjećam, prošle tjedan je hospitaliziran zbog komplikacija nastalih Covidom-19.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!