ZABRINUT JE

I Rambo Amadeus se oglasio oko koronavirusa: 'Perite ruke opsesivno, temeljito, često'

18.03.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Danima unazad Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, je vrlo aktivan na društvenim mrežama. Svojim fanovima se obraća pokazujući razne linkove, studije i video snimke vezane uz temu koronavirusa, a dijeli im savjete

Svjetski Megacar, kako je odavno sam sebe prozvao na Facebooku je u jednom od statusa svojim pratiteljima poslao više savjeta:

'Zadržati hladnu glavu, duh i optimizam izvanredno je važno u svakoj krizi. Perite ruke, izlažite se suncu', poručio je Rambo Amadeus. U drugoj objavi je pak istaknuo da treba biti cool, hladne glave, jer tako čovjek pravi manje grešaka. 'Perite ruke opsesivno, temeljno, često', kaže glazbenik.

Fanovi iz cijele regije mu se zahvaljuju na dizanju morala i korisnim savjetima. 'Rambo majstore, pshihijatre doktore', 'To legendo', 'Ti si naš guru', samo su neki od oduševljenih komentatora.

Na pitanje kako vidi razvoj društvene situacije u regiji i svijetu je izjavio da se nalazimo na 'povijesnom razdjelu između prljave industrije i čistih, održivih tehnologija'.

'Budući, po Marxu, proizvodne snage određuju proizvodne odnose, neupitno će se sa napuštanjem prljave tehnologije napustiti i prljavi odnosi između ljudi, i vrijeme je da se počnemo pripremati za novo doba, u kojem će odnosi između ljudi biti otvoreni, dobronamjerni i čisti. Samo tako ljudski rod može opstati. Sad djeluje da je to nemoguće, ali... uvijek pred veliku promjenu društva djeluje tako bezizlazno, deprimirajuće, pa s obzirom na to da je planeta zemlja veliki i spor sistem, promjene su uveliko počele, samo se još ne primjećuju toliko', rekao je za Avaz.

Pravilno pranje ruku