smiruje fanove

Rambo Amadeus u svom stilu obznanio da je zaražen koronom: 'Samo bez uzbuđenja i panike, Kilotcar je čeličnog zdravlja'

20.02.2021 u 18:50

Bionic
Reading

Srpski mediji u petak su se raspisali kako je vijest omiljeni crnogorski glazbenik hospitaliziran jer je zaražen koronavirusom, no mlađi sin pjevača, Petar Pušić demantirao je te navode. Sada se na Facebooku oglasio i sam Rambo te potvrdio da je ipak pozitivan na koronavirus

'Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji', poručio je Rambo Amadeus.

'S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života', napisao je i naglasio da je najbolji način da ga se podrže je da se drži distancu i nosi masku.

  • +3
Đorđe Balašević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'I prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet. To je podrška, ostalo je palamudjevina. Show must go on - pjesma nas je održala njojzi hvala!', zaključio je u svom osebujnom stilu legendarni glazbenik. Iskoristio je priliku i usput najavio koncert 10. travnja u Beogradu.