ljubav koja nema kraj

Rakitići na 8. godišnjicu braka objavili fotografiju strastvenog poljupca s vjenčanja kakvu još nismo vidjeli

11.04.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Ivan Rakitić i Raquel Mauri poznati su po tome da se nerijetko hvale fotografijama obiteljske idile u kojoj uživaju s kćerkicama Altheom i Adarom. Zaljubljeni par ni ove godine nije propustio priliku međusobno si čestitati putem društvenih mreža

Bivši dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije već je dobro poznat po svojem javnom iskazivanju ljubavi prema supruzi Raquel Mauri. I ovog puta odlučili su s cijelim svijetom podijeliti koliko su sretni posvetivši jedno drugome srcedrapateljne objave.

'Sretna 8. godišnjica ljubavi moja', napisala je emotivna Raquel Mauri. Njihova neobična ljubavna priča svaki put nanovo oduševi, a kako bi obilježila još jednu godinu ispunjenu ljubavlju, podijelila je dosad neviđenu fotografiju s vjenčanja na kojoj se strastveno ljube.

'Volim te dušo, sretna godišnjica', uzvratio je naravno i nogometaš svojoj ljubavi. Za Amdalužanku je ranije rekao da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno 'da'.

Inače, par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj sa svojim kćerima: Adarom i Altheom.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO