LIJEPA IRENE

Rakitićeva supruga pozirala sa svojom starijom sestrom: Svi su šokirani koliko su slične

03.04.2021 u 22:41

Bionic
Reading

Zgodna Raquel Mauri, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića i bivšeg reprezentativca, aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja

Raquel koja s Ivanom, igračem španjolske Seville, ima dvije kćeri, često na društvenim mrežama svojim brojnim obožavateljima daje uvid u svoju svakodnevicu, a sve je iznenadila s objavom u društvu svoje sestre Irene.

Sestre Mauri skupa su pozirale u trendi modnim kombinacijama: trapericama visokog struka, kratkim topovima i gležnjačama na visoku petu.

Obje su Španjolke bile pomno našminkane, a kosu podignule u trendi punđe. Nije dugo trebalo čekati na reakcije kojih nije nedostajalo. 'Lijepe', 'Dive', 'Najljepše sestre na svijetu' dok su se mnogi začudili koliko su Raquel i njezina starija sestra Irene slične.

Inače, Rakitić i Raquel upoznali su se u Sevilli 2011. godine, u baru hotela u kojem je on odsjeo kada je došao potpisati ugovor za nogometni klub Sevilla. Ivan se zaljubio na prvi pogled, kako je kasnije otkrio u mnogim intervjuima, no Raquel je tek nakon sedam mjeseci nagovaranje pristala izaći s njim na spoj.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO

Vjenčali su se u tajnosti u travnju 2013., a u lipnju 2015. napravili su veliko crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Otada traje njihova ljubavna priča, a kruna njihove ljubavi su dvije preslatke djevojčice, Althea i Adara.

Supruga mu je u ožujku čestitala rođendan s nekoliko dirljivih poruka: 'Danas je tvoj dan ljubavi moja i ne mogu se osjećati ponosnije što te imam za životnog partnera avanture radosti i ponekad tuge. Sretna sam što znam da sam odabrala osobu s najljepšim srcem na svijetu', napisala je u jednoj od njih.