VESELA ATMOSFERA

Ivan Rakitić proslavio rođendan, a i ovoga puta njegova Raquel se raspekmezila na društvenim mrežama

11.03.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Seville je u najljepšem društvu, onom svoje obitelji obilježio 33. rođendan. On i supruga Raquel Mauri kao i svaki put do sad, podijelili su s pratiteljima dijelić ugođaja s proslave. Naravno nisu izostale najromantičnije riječi

Raquel Mauri je Ivanu Rakitiću posvetila više objava na Instagramu. 'Danas je tvoj dan ljubavi moja i ne mogu se osjećati ponosnije što te imam za životnog partnera avanture radosti i ponekad tuge. Sretna sam što znam da sam odabrala osobu s najljepšim srcem na svijetu', poručila je u jednoj od njih.

Lijepa wagsica nije je propustila pokazati ni one na kojoj pozira cijela obitelj s tortom ukrašenom čokoladicama i svječicama s brojem 33. Na jednoj fotografiji su namješteni, a na drugoj mutni pa se Raquel našalila na tu temu.

Podsjetimo, Ivan Rakitić je debitirao za Hrvatsku u rujnu 2007. godine u utakmici s Estonijom i ukupno je u hrvatskom dresu zaigrao 102 puta i zabio 15 golova. Bio je tada igrač Schalkea u koji je stigao samo nekoliko mjeseci rasnije iz Basela. Sjajne igre u njemačkom prvenstvu odvele su ga u Španjolsku. Za Sevillu je potpisao 2011. godine, u prvim danima upoznao buduću suprugu Raquel s kojom danas ima dvije kćeri, Altheu i Adaru. sada bivši, dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić se oprostio s karijerom reprezentativca nakon 106 nastupa i 15 golova.

  • +4
Ivan Rakitić & Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia