'Dobrodošao Teddy'

Raquel Mauri otkrila veliku vijest: Nije izdržala da se ne pohvali novim članom obitelji

08.03.2021 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon brojnih fotografija u skupocjenim krpicama supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, nije izdržala da se ne pohvali novim pojačanjem u obitelji. Presretna Andalužanka Raquel Mauri pozirala je s njim u naručju

'Dobrodošao Teddy', poručila je Raquel Mauri pored fotografija na kojima ispod plavog džempera drži štene smeđe boje, a u hashtagu je istaknula da 'ne može biti ljepši'.

'On nam je ukrao srce', otkrila je Raquel u objavi na Instagram storyju u kojoj je pokazala kako se njihove djevojčice Althea i Adara Rakitić igraju sa psićem. No to nije jedina životinja u njihovom domu.

'Psi su dio naše obitelji. Ima još toga što se nije vidjelo, imamo i malog zeca', otkrio je ranije Ivan Rakitić. Dodao je kako djevojčice obožavaju životinje te da često s njima posjećuju zoološki vrt. 'Bez obzira na činjenicu da igram u velikom klubu i da sam, 'ajmo reći, jako poznat, ne želim promijeniti svoj privatni život. Dakle, ako supruga i ja želimo negdje prošetati s djecom, mi se i prošećemo', kazao je za Novi list.