NJEGOVA LJUBAV

Rado dijeli trenutke iz privatnog života: Chef Stjepan Vukadin pokazao tko mu je ukrao srce

16.10.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Chef Stjepan Vukadin, koji je i ove godine član žirija popularnog Masterchefa, nerijetko ja svom Instagram profilu dijeli fotografije svoje obiteljske idile, a sad je pozirao s ženom koja mu je ukrala srce, suprugom Katarinom s kojom ima dvogodišnjeg sina Gabriela

Nije tajna da je Stjepan Vukadin zaljubljen u kulinarstvo i svoju Katu i preslatkog sinčića, a jedna od velikih ljubavi mu je i fotografija pa najljepše trenutke iz svog života rado podijeli sa sve većim brojem pratitelja na Instagramu.

Ne libi se pokazati trenutke iz privatnog života, a sad je objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Katarinom, a okitio ju je i s nekoliko emojija srca.

Najmlađi član žirija MasterChefa odrastao je u obitelji od šestoro braće i sestara, a poznato je da je s 14 godina ušao u sjemenište s namjerom da bude svećenik, no život je imao drugačije planove.

'Po završetku osnovne škole odmah sam htio upisati kuharsku školu, međutim kako sam imao dobre ocjene u osnovnoj, roditelji i nisu bili za zanat. Upisujem tehničku školu i nakon pola godine osjetim poziv da postanem svećenik. Konstantno sam razmišljao o tome i morao sam otići. U sjemeništu sam bio do završetka godine i tu sam shvatio da svećenstvo ipak nije put koji mi je predodređen. Upisujem ugostiteljsku školu u Šibeniku, smjer kuhar, i tu sve kreće', ispričao nam je simpatični chef u jednom od ranijih razgovora.

MasterChef 2022 Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Danas ima svoj restoran Il Ponte u Trogiru, a život dijeli sa suprugom Katom i sinom Gabrielom. Ne skriva da mu je supruga najveća podrška u životu, ali i najveći kritičar kad su nova jela u pitanju. 'Draga je također u ugostiteljstvu tako da jako dobro zna kad je nešto dobro, a kad ne. Pa mislim da mi ona i je najveći kritičar kad su nova jela u nastajanju', ne skriva chef Vukadin, koji svaki slobodan trenutak provodi s obitelji.