obožavaju ga

Melkior Bašić pokazao nekoliko fotografija sa seta MasterChefa pa razgalio obožavateljice: 'Ajme, što majka rodi, prezgodan si'

14.10.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Gledatelji uživaju u novoj sezoni MasterChefa, a na malim ekranima ponovno je tim vrhunskih chefova kojeg čine po mnogima najbolji trojac - Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić. Pomno se prate njihove objave na društvenim mrežama, koje su se intezivirale od kad je show krenuo. Tako je Melkior Bašić zadnjim fotografijama po tko zna koji put oduševio pratiteljice

Dovoljno je da zvijezda MasterChefa objavi fotografije sebe pa da krene lavina komentara. 'Osmijeh od miljun dolara', 'Osmijeh koji širi dobrotu i pozitivu', 'Ajme, što majka rodi, prezgodan si', 'Takav i ostani... nasmijan', 'Najljepši osmijeh, baš si prava faca', tepaju mu.

Melkior Bašić je svojim šarmom već ranije je osvojio srca gledateljica, no njegovo srce pripada Andreji. Otkrio je da su se upoznali u redu za fast food nakon jednog izlaska. Prišao joj je s namjerom da je pita hoće li podijeliti taksi, a ona mu je rekla da joj ne smeta dok jede, da je jako gladna. Taksi su na kraju ipak podijelili što je zapravo bio početak njihove ljubavne priče.

Inače, poznati chef slobodno vrijeme provodi s obitelji, prijateljima, pogleda dobar film ili seriju, opušta ga i igranje igrica te obrada drva. Otkrio je da je 'stolarija njegov zen'.

  • +7
Melkior Bašić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX