njegovo 'sve'

MasterChef Damir Tomljanović raznježio obiteljskom fotografijom, mnogi primijećuju veliku sličnost s njegovom 'malom kopijom'

11.10.2022 u 13:35

Bionic
Reading

Nova sezona popularnog kulinarskog showa na Novj TV - 'MasterChef' je u tijeku. I ove godine u ulozi žirija su tri poznata chefa koje je publika zavoljela još prošle sezone. Jedan od njih, onaj najiskusniji, razveselio je pratitelje rijetkom fotografijom svojih najmilijih na društvenoj mreži

Pored crno-bijele fotografije na kojoj pozira u društvu kćeri i supruge Marije, Damir Tomljanović je kratko napisao: 'Moje sve'. Osim komplimenata za cijelu obitelj, mnogi pratitelji su primijetili sličnost poznanog kuhara i njegove 11-godišnje kćeri Leone.

'Tatina kopija', 'Copy paste', 'Mala lipa na tatu', 'Kćer vam je jako slična', 'Cijela Vi', 'Princeza, a i ista kao tata', bili su samo neki od oduševljenih komentara. Inače, Damir je ranije otkrio da je za kuhanje kod kuće zadužena njegova supruga. Upoznali su se u Zadru, a zajedno su četrnaest godina.

Nedavno je za tportal otkrio kako najradije provodi slobodno vrijeme. 'Obožavam i serije i filmove. Volim SF, tako da je 'Westworld' serija po mom guštu. Ma sve gledam. Ako ne pogledaš, ne možeš ni znati sviđa li ti se ili ne', rekao nam je tada. Podsjetimo, osim 'Masterchef' angažmana, Tomljanović svoje znanje i iskustvo prenosi i na mlade studente na zagrebačkom veleučilištu.

  • +12
Damir Tomljanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo