SLAVLJE U DOMU FILMAŠA

Quentin Tarantino postao je otac po prvi put: Slavni redatelj i 20 godina mlađa supruga Daniella dobili su sina

23.02.2020 u 08:52

Bionic
Reading

Slavni filmaš Quentin Tarantino u 57. godini života iskusit će po prvi put čari roditeljstva. Njegova supruga Daniella Tarantino u nedjelju je rodila njihovo prvo dijete, a prema pisanju portala People slavni redatelj dobio je sina

Možda mu je na ovogodišnjim Oscarima promaknuo zlatni kipić za najbolji film, no redatelj Quentin Tarantino itekako ima razloga za sreću. Obitelj slavnog filmaša i njegove 20 godina mlađe supruge Danielle odsada je bogatija za još jednog člana. Slavni par u nedjelju je dobio svoje prvo dijete.

'Daniella i Quentin Tarantino sretni su što mogu objaviti vijest o rođenju njihova prvog djeteta', rekao je Tarantinov glasnogovornik u izjavi za TMZ i E! News.

The Jerusalem Post objavio je vijest kako se Tarantinov nasljednik rodio u Tel Avivu, u Izraelu, no glasnogovornik para nije dao detaljne informacije koje bi potvrdile ove napise.

  • +9
Quentin Tarantino i Daniella Pick Izvor: Profimedia / Autor: DAVID SILPA / UPI / Profimedia

Quentin i Daniella Tarantino najavili su kako očekuju prinovu u kolovozu 2019., također preko svog glasnogovornika. Tarantino je 36-godišnju Daniellu, inače kćer izraelskog pjevača i tekstopisca Tzvike Picka, upoznao 2009. tijekom boravka u Izraelu gdje je promovirao svoj film 'Inglourious Basterds'.

Par se zaručio u lipnju 2017., a sudbonosno 'da' izgovorio je u studenom 2018. na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu. Ovo je 56-godišnjem filmašu ujedno i prvi brak, a činjenicu da se prvi put oženio s 54 Tarantino je opravdao rekavši kako posao okupira većinu vremena u njegovom životu.