ODMOR UZ VOLJENU

Puca od ponosa: Andrej Kramarić pokazao kako njegova djevojka barata nogometnom loptom

28.05.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Domaći reprezentativac trenutno je na odmoru sa svojom voljenom Miom Ćurković, a kako se zabavljaju i čime ga je sve privukla atraktivna brineta Andrej Kramarić pokazao je na društvenim mrežama

Nogometaš njemačkog kluba Hoffenheim nakon još jedne uspješno završene sezone stanku je odlučio stanku provesti u društvu voljene djevojke s kojom je otputovao u toplije krajeve. Andrej Kramarić pohvalio se putem Instagrama kako je na odmoru s atraktivnom Miom Ćurković.

Za njihovu ljubav javnost je doznala prošlo ljeto nakon što je hrvatska reprezentacija osvojila srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Mlada Zagrepčanka koja studira veterinu i već neko vrijeme boravi kod svog dragog u Njemačkoj, osim ljepotom ima se još čime pohvaliti.

Tako je tijekom trenutnog odmora sa svojim dragim zaigrala nogomet na pješčanoj plaži u bikiniju, a sve je snimao upravo Kramarić, pohvalivši ju kako je talentirana.

View this post on Instagram

💃🏻🕺🏼😉

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

View this post on Instagram

❤🙈🙈🙈❤

A post shared by AK 🔥 (@kramaric_andrej) on

Dane provode na sunčanoj plaži, a večeri su za mladi par rezervirane za romantiku uz svijeće, more i ukusne delicije u najboljim restoranima.

View this post on Instagram

Carrying her wherever we go 🥰

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Podsjetimo, prošle godine Mia i Andrej nakon povratka iz Moskve uživali su zajedno u Dubrovniku, a potom su se uputili na grčki otok Mikonos.

  • +10
Andrej Kramarić s djevojkom u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL