GISELE BUNDCHEN I TOM BRADY

Prvo iskušenje imali su nakon samo dva mjeseca veze, a ni dijete s bivšom djevojkom nije uzdrmalo njihovu ljubav; jači no ikada sada slave 10. godišnjicu braka

18.02.2019 u 06:17

Bionic
Reading

Upoznali su se u prosincu 2006. godine preko zajedničkog prijatelja, koji im je zapravo namjestio spoj na slijepo. Najuspješniji igrač američkog nogometa svih vremena Tom Brady u to je doba još uvijek bio u vezi s glumicom Bridget Moynahan, no brazilsku manekenku i jednu od najpoznatijih Victorijinih anđelica Gisele Bundchen osvojio je na prvu. Unatoč svim usponima i padovima, ove godine slave 10. godišnjicu braka, tijekom kojeg su dobili dvoje djece - sina Benjamina Reina i kćerkicu Vivian Lake

'Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja, a u trenutku kada sam ga ugledala i kada se on nasmijao, pomislila sam - 'ovo je najljepši i najkarizmatičniji osmijeh koji sam ikada vidjela!' Sjeli smo i započeli razgovor koji je trajao iduća tri sata. Trebala sam poći kući za Božić, no jednostavno nisam željela otići. Znate onaj osjećaj kada vam jednostavno ništa nije dovoljno? Od našeg prvog susreta nije prošao nijedan dan da ga nismo proveli u razgovoru.'

Tim je riječima, u intervjuu za Vanity Fair, Gisele Bundchen opisala prvi susret s budućim suprugom, NFL igračem Tomom Bradyjem. Kako je i sama priznala, u to vrijeme nije tražila vezu.

  • +30
Gisele Bundchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Oduvijek sam bila u ozbiljnim vezama, no tek tada, kada sam bila sama, počela sam učiti neke stvari o sebi i doista sam uživala u tom procesu. No neke stvari ne možeš birati.'

U međuvremenu je Brady prekinuo s Brigdet Moynahan i započeo vezu s Gisele Bundchen. Idila je trajala tek dva mjeseca kada je sportaš doznao da je njegova bivša djevojka trudna.

'Na početku živiš u toj bajci i ne možeš vjerovati da postoji nešto tako dobro i lijepo. I onda se probudiš! Bili smo u vezi dva i pol mjeseca kada je doznao da će postati otac i to je bio veliki izazov za nas', ispričala je Gisele Bundchen i dodala kako ih je ta trudnoća umalo stajala veze.

'Već idućeg dana ta je vijest objavljena u svim medijima, a ja sam se osjećala kao da sam izgubila tlo pod nogama. Ne moram ni reći da to nije bio lak period za nas, no sve nas je to ojačalo.' Na kraju, priznaje, maleni joj je John Edward Thomas Moynahan, rođen 22. kolovoza 2007. godine, bio najveći dar i blagoslov u životu.

'Osjećala sam se tako loše, nisam znala što napraviti. To je jedan od onih trenutaka u životu kada ne znaš želiš li i trebaš li pobjeći ili ostati. Osam godina kasnije doista mogu reći da ljepši poklon od Johna nisam mogla dobiti.'

Rođenje njegova izvanbračnog sina na kraju im je učvrstilo vezu, a Brady je točno dvije godine od početka njihove veze odlučio zaprositi slavnu manekenku. Prosidba se nije dogodila u privatnom avionu, na letu iz New Jerseyja za Boston, kako su pisali mnogi, već u njezinom stanu. Kako je sama manekenka otkrila za Vogue, Brady ju je uvjerio kako im je dom poplavljen, stoga je ona požurila kući te je našla najromantičnije postavljenu scenu, prepunu svijeća i latica ruža.

'Prije negoli me zaprosio izmislio je cijelu priču da mi je stan poplavljen, stoga sam pojurila kući da spasim što se spasiti da. Kada sam ušla unutra, sve je bilo prepuno svijeća i posvuda pobacanih latica ruža, on je potom kleknuo i zaprosio me. Moja prva reakcija bila je da mu kažem da ustane jer je netom prije imao operaciju koljena, nakon koje je dobio tri infekcije.'

Niti dva tjedna kasnije svoju su vezu ozakonili na privatnoj ceremoniji u crkvi St. Monica Catholic Church u Kaliforniji. 'Sve smo isplanirali u deset dana i bilo je savršeno', ispričao je svojedobno za GQ Tom Brady. Nakon dva mjeseca organizirali su vjenčanje za obitelj i prijatelje na plaži Santa Tereza u Kostarici, u kojoj imaju kuću.

Prvo dijete, sina Benjamina Reina, dobili su 8. prosinca 2009. godine. Tek je kasnije Gisele otkrila kako ga je, unatoč protivljenju doktora, rodila kod kuće, u njihovom penthouseu u Bostonu. 'Doktor mi je rekao da je preopasno za mene da rađam kod kuće. Rekao je da je Benny u neuobičajenom položaju, da su moji kukovi preuski i da mi ništa ne ide u korist. No ja mu nisam dala pravo da odlučuje. Nitko me nije mogao odgovoriti od toga', napisala je u svojim memoarima 'Lessons: My Path to a Meaningful Life'.

Tri godine kasnije, 5. prosinca 2012., Gisele je ponovno kod kuće rodila njihovo drugo dijete - kćerkicu Vivian Lake, a zanimljivo je kako do rođenja djevojčice nitko nije ni znao da je manekenka trudna.

'Osjećamo se tako počašćenima i sretnima što smo još jednom mogli iskusiti tu čaroliju kada se novi život rađa i zauvijek ćemo biti zahvalni što smo dobili priliku postati roditelji još jednog malenog anđela. Vivian Lake je rođena kod kuće 5. prosinca. Ona je zdrava i puna života. Hvala svima na potpori i dobrim željama', napisala je nakon rođenja na Facebooku.

Unatoč idili koju su svi vidjeli, Gisele Bundchen i Tom Brady 2015. godine suočili su se s novim problemima, a krenuli su i medijski napisi kako je samo pitanje dana kada će se rastati. Kako bi ušutkao zle jezike, sportaš je odlučio stati im na kraj, pa je u radijskom intervjuu izjavio: 'Nas dvoje smo odlično. Ona je moja najveća potpora.'

I doista, i tijekom afere Deflategate, u kojoj su se našli NFL igrači New England Patriotsa zbog namjernog ispuhivanja lopti, a zbog čega je Brady bio suspendiran u četiri utakmice, upravo je Gisele Bundchen bila njegova najglasnija potpora.

O svemu što joj se događalo Gisele Bundchen pisala je u memoarima 'Lessons: My Path to a Meaningful Life' objavljenima u rujnu 2018. godine. Ono što joj je najteže palo bilo je to što je, kako je rekla, kada je postala majka, izgubila sebe.

'Kada sam postala majka, na neki sam način izgubila sebe, a do tada se sve vrtjelo oko mene. No sada je pored mene bilo to malo biće koje je trebalo svu moju pažnju. Oduvijek sam sanjala postati majkom, no kada se to i dogodilo, za mene je to bio šok', napisala je i dodala: 'Mislila sam da sam grozna majka kada god bih ostavljala svoje dijete, pa makar i na kratko. No, s druge strane, osjećala sam grižnju savjesti i kada bih ih vodila sa sobom i kada bi plakali u avionu.'

Ljubav Gisele i Bradyja dospjela je i na stranice Forbesa, no ne zbog romantične priče, već zbog nevjerojatne zarade koju su uprihodili. Godine 2016. proglašeni su i jednim od najutjecajnijih parova s procijenjenim bogatstvom od 540 milijuna dolara. Par će 26. veljače proslaviti desetu godišnjicu braka, a kako će se njihova ljubavna priča odvijati u budućnosti, ostaje nam vidjeti. No ako je nisu poljuljali dosadašnji skandali i afere, mala je vjerojatnost da postoji nešto veće i jače što bi im moglo naškoditi.