VICTORIA I DAVID BECKHAM

Popularniji su i od kraljevske obitelji, u braku su 19 godina, a nisu ga uzdrmali ni preljubi ni stalna šuškanja o razvodu

02.07.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Kada su se 1997. godine upoznali, Victoria Adams i David Beckham bile su zvijezde u svom poslu. Ona je svjetsku slavu postigla pjevanjem u grupi Spice Girls, a on je bio jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Ljubavne iskre između njih brzo su planule, vezu su okrunili brakom dvije godine kasnije, netom nakon rođenja prvog sina, a tijekom 19 godina braka dobili su još dvojicu sinova, Romea i Cruza, kao i princezu, djevojčicu Harper Seven. Unatoč izvanbračnoj aferi, i mnogobrojnim skandalima koji su ih pogađali, opstali su jači nego ikada

'Spice Girls su tada postojale nekoliko mjeseci, no već su bile planetarno popularne. Bio sam u hotelskoj sobi sa svojim prijateljem, Garyjem Nevillom, koji mi je kasnije bio i vjenčani kum, okrenuo sam se prema njemu i rekao: 'Ovo je djevojka koju ću oženiti. Ova u crnoj haljini s bob frizurom.' Njezine oči, njezino lice - to je moj pojam savršenstva, prisjetio se svojedobno slavni nogometaš David Beckham trenutka kada je ugledao svoju buduću suprugu, Victoriju Beckham.

Bračni par Beckham 4. srpnja ove godine slavi 19 godina braka, tijekom kojeg su prošli mnoge uspone i padove, no vjera u ljubav i obitelj održala ih je kroz sve ove godine. Upoznali su se 1997. godine, u danima svoje najveće slave, a zanimljivo je kako su se prvi puta poljubili tek nakon četvrtog zajedničkog izlaska, u njegovom BMW-u.

  • +48
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bili smo na putu prema kući mojih roditelja. Kod kružnog toka nalazi se na ćošku maleni pub, i tamo smo se prvi puta poljubili. Drago mi je da smo čekali toliko, jer bio je to poljubac za pamćenje', rekao je David Beckham, otkrivši kako su se isprva zaista trudili sakriti od javnosti i paparazza.

'Punih osam tjedana uspjeli smo biti u tajnosti. Postali smo majstori u prerušavanju - kape, naočale, smiješna odjeća - i funkcioniralo je', priznala je Victoria te dodala kako joj je prvi put rekao da je voli u kući njezinih roditelja. Samo deset mjeseci nakon početka veze, u siječnju 1998. godine, Victoria i David Beckham objavili su svijetu sretnu vijest - da su se zaručili.

'Ja sam danas najsretnija djevojka na svijetu jer sam s muškarcem za kojeg znam da ću s njim ostariti i dobiti bore', poručila je iz hotela u Nantwichu, pokazujući fotografima prsten s velikim dijamantom. Odluku da se zaruče donijeli su dok je Victoria sa svojim bendom Spice Girls bila u Americi, a prstenje su čak zajedno gledali.

'Rekla sam mu kako bi trebao izgledati prsten koji će me oduševiti, a on ga je dao izraditi po narudžbi. Bili smo u sobi, naručili večeru i šampanjac, kada je kleknuo i pitao me: 'Victoria hoćeš li se udati za mene?'.' Zarukama su bile oduševljene njezine prijateljice iz benda, dok su dečki iz nogometnog kluba Manchester United, u kojem je tada Beckham igrao, zadirkivali par, ali sve u dobroj namjeri.

  • +13
Kuća Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je već imao popularnost kao nogometaš, tek ga je veza s Victorijom, u to vrijeme Adams, proslavila, a on je uskoro postao globalna ikona. Sama Victoria, odnosno 'Posh Spice', kako joj je u bendu bio nadimak, ubrzo je počela donositi glavne odluke koje su ih se ticale, stoga su mnogi zaključili kako upravo ona u njihovoj vezi 'nosi hlače'.,

Par se vjenčao 4. srpnja 1999. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što im se rodio prvi sin - Brooklyn. Spektakularno vjenčanje u dvorcu Luttrellstown u Irskoj postavilo je nove rekorde među celebrityjima, budući da su Beckhamovi za njega iskeširali milijun funti. S njima je bio i četveromjesečni Brooklyn odjeven u minijaturno krem odijelo, a fotografije sretne obitelji na vjenčanju prodane su magazinu OK.

Za svoj dan iz snova Victoria je nosila vjenčanicu u boji šampanjca i s potpisom Vere Wang, koja je imala šest metara dugi šlep, gornji dio napravljen je kao uski korzet bez naramenica dok je na glavi imala minijaturnu krunu napravljenu od 18-karatnog zlata. Dok su jedno drugome čitali zavjete, pustili su i bijele golubice u znak njihove ljubavi.

Od toga dana par je krenuo graditi brand Beckhamovih, a on se danas broji u nevjerojatnim iznosima, čiju točnu brojku vjerojatno i sami jedva znaju. U međuvremenu su dobili i sina Romea, a onda se sve promijenilo.

U ljeto 2003. godine Manchester United prodao je Real Madridu Davida Beckhama za 43 milijuna dolara, a već iste jeseni, slavni nogometaš snimljen je s nepoznatom ženom. Kasnije se uspostavilo da je riječ o njegovoj asistentici Rebecci Loos, koja mu je, očito, pomagala ne samo u poslovnom smislu. Beckham se svim silama trudio demantirati izvanbračnu aferu, osobito jer je Victoria sa sinovima tada još uvijek živjela u Velikoj Britaniji, no onda su u javnost procurile intimne poruke.

Victoria je stupila u kontakt sa suparnicom, rekavši joj da ostavi njezinog supruga na miru, a onda je spakirala kofere i odlučila s djecom doći u Madrid kako bi izgladila situaciju i krizu u braku. Rebecca Loos prodala je svoju priču ekskluzivno za Sky Television and News of the World, koji su joj iskeširali 600 tisuća dolara.

'Neću lagati, bilo je to itekako teško vrijeme za mene, ali i naše obitelji. David i ja kroz sve to smo prošli zajedno. Nitko nije rekao da će brak biti lagan i da, bilo je zapreka na našem putu. No na kraju smo iz svega izašli jači i sretniji no ikada. Sada nam je još ljepše nego kada smo se tek vjenčali.'

Kako to uvijek biva, nakon nje, javila se još jedna žena s tvrdnjama da je 2001. godine imala aferu s Beckhamom u Singapuru. Ipak, sve je nekako 'otišlo pod tepih' kada je Victoria objavila da je trudna s njihovim trećim djetetom. 20. veljače 2005. godine u Madridu se rodio i treći sin - Cruz, a dvije godine kasnije obitelj seli u Los Angeles, gdje je Beckham potpisao ugovor za Los Angeles Galaxy.

U Americi kreće njihov sasvim drugačiji život, a među prijateljima, s kojima se druže, nalaze se i tada slavne face - Eva Longoria, Jada Pinkett Smith i Will Smith, te tadašnji supružnici Katie Holmes i Tom Cruise.

10. srpnja 2011. godine obitelj Beckham ne može biti sretnija - nakon trojice sinova, Victoria i David poželjeli su dobrodošlicu i svojoj princezi - djevojčici kojoj su nadjenuli ime Harper Seven. Dvije godine kasnije, slavni nogometaš otišao je u mirovinu, a nova karijera njegove supruge - ona modne dizajnerice - uzima nevjerojatnog maha.

'Naravno da smo griješili tokom godina, svi znamo da brak ima i teške trenutke, no bitno je da radite na njemu. Jedno drugoga znamo najbolje, stoga kada god smo imali teške trenutke, razgovarali bi jedno s drugima. Jesmo li kroz sve ove godine ostali zajedno samo zbog branda? Nismo. Ostali smo zajedno jer volimo jedno drugoga. Zajedno smo jer imamo četvero prekrasne djece', zaključila je Victoria Beckham.