TINEJDŽER CRUZ

Prvi put u javnosti: Najmlađi sin Beckhamovih ljubi misterioznu brinetu

30.08.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Cruz Beckham, najmlađi od trojice sinova Victorije i Davida Beckhama, primijećen je u nedjelju na Reading Festivalu, no nije bio toliko usredotočen na festivalsku pozornicu, koliko na misterioznu brinetu koju je vodio za ruku

Zaljubljeni 16-godišnjak se na glazbenom festivalu pojavio u prevelikoj retro vjetrovci od crveno-plavih ploha i širokim plavim hlačama s bijelim 'matematičkim' printom.

Svoj mladenački opušteni look Cruz je upotpunio skejterskim tenisicama i muškom torbicom prebačenom preko torza, a ružičastu kratku frizuru, kakvu je nosio donedavno, zamijenila je kratka smeđa kosa.

Zagonetna brineta s kojom se Cruz pojavio na festivalu obukla je glomaznu hudicu mornarskoplave boje i bijelu minicu s detaljima u crnom printu cvjetnog uzorka, a kišom natopljenim travnjakom koračala je u crnim kožnim tenisicama.

Cruzova djevojka izgled je upotpunila zelenim čarapama i zelenom maramom kojom je svezala kosu.

Zajednički dolazak na glazbeni festival prvi je Cruzov 'ljubavni izlet' u javnost, a time se pridružio svojoj starijoj braći s čijim je ljubavnim statusima javnost već dobro upoznata.

  • +15
Cruz Beckham s djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najstariji potmak Beckhamovih, 22-godišnji Brooklyn, zaručen je s 26-godišnjom glumicom Nicolom Peltz, a 18-godišnji Romeo je u vezi s vršnjakinjom, manekenkom Mijom Regan.

Shvativši da su meta objektiva fotoreportera, golupčići su si uputili znakovite poglede, a ulazak u stvarni svijet Beckhamovih djevojka je obilježila zaljubljenim pogledom i osmijehom.

Cruzov izraz lica nije odavao takav ushit, a i stisak njegove ruke kao da je u tom trenutku postao nešto čvršći.

Nekoliko koraka dalje i na djevojčinom se licu mogla iščitati zabrinutost kao da je tog trenutka osvijestila što znači biti dijelom slavne obitelji i praćen doslovno na svakom koraku.