ZGODNA PLAVUŠA

Zahvaljujući ljepoti, ali i vezi s Beckhamovim sinom, Mia Regan postala je nova mezimica slavnih dizajnera

17.11.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Ona je 17-godišnja Britanka koja je prije godinu dana zavela srednjeg sina Davida i Victorije Beckham. Osim zbog ljubavi prema Romeu Beckhamu, Mia Regan javnosti je interesantna zbog svojih modnih uspjeha. Već sada joj prognoziraju blistavu i dugu manekensku karijeru

Osim najstarijeg sina slavnog para Beckham, i drugi po redu 18-godišnji Romeo, ljubi atraktivnu plavušu. Njezino ime je Mia Regan, a mlađoj publici možda je poznatija zbog svojih modnih avantura.

Naime, 17-godišnja Mia već se nekoliko godina bavi modelingom i manekenstvom, ima potpisane ugovore s prestižnim modnim agencijama u Velikoj Britaniji, ali i Americi.

Zbog svog lijepog lica, duge prirodno plave kose, vitkog tijela i iznimno dugih nogu, Mia je brzo osvojila brojne dizajnere koji su je već angažirali u svojim kampanjama ili na modnim revijama. Tako se ova zgodna plavuša već našla u reklamnoj kampanji modne kuće Burberry, a znajući da je za istu pozirao i Romeo, nagađa se da su se ovi mladi golupčići upravo na tom snimanju i upoznali.

Mia Regan i Romeo Beckham Izvor: Profimedia / Autor: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priliku da svoju izglednu buduću snahu angažira i u vlastitoj modnoj liniji, nije propustila ni Victorija Beckham. Ona je Miji dala priliku da promovira njezin brend odjeće, što se pokazalo vrlo uspješno.

Regan na Instagramu prati vojska od 260 tisuća obožavatelje iz cijeloga svijeta, a predstavlja se pod nadimkom Mimi. Tako ju navodno zovu najbliži prijatelji, obitelj, ali i njezin voljeni Romeo.

Kako se Mia profesionalno bavi modelingom i najbolje zna kako iznijeti odjeću, bivša Spajsica iskoristila je priliku da baš Mia među prvima odjene komade iz njezine najnovije kolekcije s potpisom podbrenda Victoria, Victoria Beckham, sestrinskog brenda popularnije marke VB koji je pokrenula kako bi publici predstavila ležernije komade odjeće zabavnih uzoraka.