zbogom beckhamici

[FOTO] David Beckham i sinovi promijenili frizure, legendarnog nogometaša gotovo se ne može prepoznati

17.07.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Legendarni nogometaš odlučio je zajedno sa svojom dvojicom sinova Romeom i Cruseom promijeniti stajling frizure, a sudeći prema lajkovima fotografija i komentarima na društvenim mrežama fanovi su oduševljeni

Bivša legenda Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske David Beckham odčio je zajedno sa sinovima promijeniti stajling. Sva trojica su drastično promijenili frizure, a dok su se umirovljeni nogometaš i njegov sin Romeo odlučili izblajhati kosu, Cruse je svoju kosu obojao u ružičastu boju.

Fotografiju nekadašnjeg nogometaša i sinova lajkalo je do trenutka objave gotovo milijun i pol fanova, a brojni znani i neznani javili su se i u komentarima. Jedan od komentara ostavila je i Victorija Beckham koja je svojim muškarcima poručila 'Tata je to učinio prvi, a ovaj put izgleda još bolje'.

'Ponekad se dečki trebaju sjetiti tko je ovo prvi učinio devedesetih. No prema njihovim izrazima lica, nisu baš zadovoljni', komentirao je uz objavljene fotografije sam David Beckham te je dodao nezadovoljnim sinovima: 'Bez brige, nestat će nakon nekoliko tjedana'.

  • +6
Victoria i David Beckham Izvor: EPA / Autor: LAUREN HURLEY