SVE ZBOG DJECE

Odmor se umalo pretvorio u pravu katastrofu: Davida Beckhama na luksuznoj jahti posjetila policija

25.07.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Kako su otkrili britanski mediji, legendarni nogometaš završio je tijekom odmora u Italiji na policijskom ispitivanju i to sve zbog svoje djece, ali i zakona koje nisu ispoštovali

Na fotografijama, koje su u posjedu britanskog The Suna, vidi se dolazak pomorske policije sa službenim plovilom do luksuzne jahte na kojoj je obitelj Beckham krstarila po Amalfi obali u Italiji. Razlog je taj što su djeca legendarnog nogometaša Davida Beckhama, 16-godišnji Cruz i 10-godišnja Harper vozila jet ski uokolo, a talijanski zakoni po tome su pitanju poprilično strogi.

Ukoliko želite voziti jet ski u Italiji morate imati dozvolu, a koju možete dobiti tek s 18 godina, što niti jedno od njih dvoje nema.

Razgovor se odužio i potrajao oko 45 minuta, vjerojatno i zbog problema u komunikaciji zbog nepoznavanja jezika, a zanimljivo je kako su policijski dužnosnici zatražili nogometaša da se fotografiraju s njim.

  • +3
David Beckham s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U trenutku kada je policija došla na brod, David Beckham se sunčao na gornjoj palubi, no odmah se spustio kako bi porazgovarao s njima i riješio situaciju. Prema pričama očevidaca, Harper i Cruz nosili su pojase za spašavanje i vozili blizu jahte, stoga nikome nije jasno čemu takva strka. Nakon dolaska policije, Beckham je pozvao djecu koja su odmah stigla na jahtu.