POMELI SVE FAVORITE

Stigla nam je izjava Mrleta nakon ulaska u finale: 'Očekujemo jedno lijepo mjesto ili...'

10.05.2023 u 00:00

Bionic
Reading

Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu, nastupali sedmi po redu u polufinalnoj večeri. Imali su odličan nastup koji je oduševio publiku diljem svijeta, a Hrvatskoj su donijeli nastup u finalu prvi od 2017. godine kad nas je na tom natjecanju predstavljao Jacques Houdek

Od samog dolaska u Liverpool, hrvatski predstavnici prava su atrakcija. Nakon prolaska u finale Eurosonga dobili smo video poruku Damira Martinovića Mrleta, koji je komentirao ovaj veliki uspjeh.

'Prvi smo u finalu, hahaha. U finalu očekujemo jedno lijepo mjesto. Ili možda...', poručio je vidljivo uzbuđen suosnivač i bas gitarist Leta 3. Također je otkrio da će nastupiti u drugom dijelu eurovozijskog finala.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Let 3

Inače, Mrleta je u Liverpool došla podržati životna družica, Ivanka Mazurkijević koja je ondje stigla s 12-godišnjom kćeri Evom i 16-godišnjom Rožom, Mrletovom kćeri iz prvog braka.

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Podsjetimo, u finale Eurosonga prošli su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.

wow početak

Otvaranje za pamćenje: Rita Ora nastupila na Euroviziji 2023.

Pogledaj galeriju