napetost je na vrhuncu

Stigli najglasniji navijači: Uz Mrleta i Prlju će biti njihovi najmiliji

09.05.2023 u 20:30

Bionic
Reading

Uskoro počinje 67. Eurosong. U prvoj eurovizijskoj polufinalnoj večeri nastupaju predstavnici Hrvatske, riječka grupa Let 3 s pjesmom Mama ŠČ!, a osnivač i bas gitarist Damir Martinović Mrle te pjevač Zoran Prodanović Prlja imat će najbolju moguću podršku iz publike

'Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugu niste mogli zamisliti. ŠČ znaju svi a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi', poručila je Ivanka Mazurkijević iz Liverpoola.

Na Eurosong je životna odabranica stigla s 12-godišnjom kćeri Evom i 16-godišnjom Rožom, Mrletovom kćeri iz prvog braka. Pjevačica grupe Stampedo koja je prošle nedjelje uz Luciju Šerbedžiju briljirala u finalu HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', navijat će u posebnom outfitu, majici s natpisom ŠČ. Osim njih za Letovce će navijati i Lana Letović Perčin i Manuela Paladin Šabanović, koje su zaslužne za kostime.

Podsjetimo, Mrle i Ivanka su jedan od najzanimljivijih parova na domaćoj sceni, no nikako ne uspijevaju stati pred oltar. Pjevačica je podržala svojeg partnera i na ovogodišnjoj Dori, na kojoj su pobijedili.

Ivanka je jednom prilikom za Dnevnik.hr ispričala kako je upoznala Mrleta. 'Upoznali smo se prilikom nekih koncerata u Klubu 100 koje sam ja organizirala jer sam bila programska voditeljica. Nakon što je HDZ pobijedio u Gorici, odmah su nas skinuli, a zadnja predstava bila je 'Kiklop' Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja je, i zbog našeg odlaska, uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena', okrila je tada.

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

I Zoran Prodanović Prlja ima svoje najdraže navijačice. U Liverpool su stigle njegova supruga Marija Prodanović koja je snimljena s njihove dvije kćeri Verom i Marom na ulasku u dvoranu u Liverpoolu, gdje će dečki iz Leta 3 večeras nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.