kakva podrška

Veselo u garderobi: Mrle prije nastupa pročitao pjesmu koju su za Letovce napisali posebni fanovi

09.05.2023 u 22:36

Bionic
Reading

Počelo je veliko natjecanje europskih država u pjevanju. Danas je prva polufinalna večer, a ove su godine pažnju privukli upravo naši predstavnici

U našem timu vlada odlična atmosfera i svi su uvjereni u prolazak u finale', javio nam je Dario Draštata, direktor izdavačke kuće i Leta 3. A uoči nastupa riječkim rokerima je stigao specijalan poklon.

'Marica i Mijat s Vira, simpatična su gospođa i gospodin, koji nas prate. Evo, došli su i u Liverpool. i napisali su nam jednu pjesmu, pa ću ju ja sada pročitati', rekao je Damir Martinović Mrle. Pjesma je naslovljena 'Pobjednica', rekao je Mrle i počeo recitirati:

Mrle iz Liverpoola Izvor: tportal.hr / Autor: Dallas Records

'Mama ŠČ! je jednostavna, vesela je i zabavna Već sada je ona slavna I mali Englezi je znaju, na ulici je pjevaju Destrukciju osuđuje, vođama se izruguje Koji nisu protiv rata, gdje ubija brat svog brata Za nas je ona pobjednica, jer je pjevuše dječica Koja su budućnost svih nas, poslušajmo dječji glas', izrecitirao je.

Inače, Marica i Mijat Barišić stigli su u Liverpool s otoka Vira. Par iza sebe ima na tisuće proputovanih kilometara. Još kao studenti autostopom su obišli pola Europe, spavali na klupama, zarađivali usput, na putovanju se i zaručili i ostali zajedno već 50 godina, javlja Novi list. Mrle iz Leta 3 danas im se odlučio zahvaliti.

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic