MNOGO SE PROMIJENILA

Proglašena je ženom s najljepšim licem na svijetu, a evo kako je Bella Hadid izgledala prije estetskih zahvata

12.06.2020 u 06:05

Bionic
Reading

Modelingom se počela baviti prije sedam godina, a u tom je razdoblju ostvarila brojne uspjehe na profesionalnom planu. Proglašena je modelom godine 2016., a onda odnijela laskavu titulu osobe s najljepšim licem na svijetu. Međutim izgled ove mlade i perspektivne Amerikanke od njezinih se početaka pa do danas značajno promijenio. Koliko je toga doradila na sebi raznim zahvatima, procijenite sami

Kći nekadašnjeg modela i reality osobe Yolande Hadid te trgovca nekretninama Mohameda Hadida, 23-godišnja Bella Hadid mnogim je mladim djevojkama uzor u izgledu, ponašanju i poslu. Ova perspektivna manekenka u modni je svijet zakoračila kao tinejdžerka sa starijom sestrom Gigi, a kasnije im se u istom poslu pridružio najmlađi brat Anwar.

Iako joj modeling nije bio na listi prioriteta, već se godinama profesionalno bavila jahanjem, a potom upisala studij fotografije, Bella Hadid upravo je u modnom biznisu procvala i postala svjetski poznato lice. Gotovo da nema modnog brenda i kampanje u proteklih pet godina u kojima se ova mlada ljepotica nije pojavila.

Brojni dizajneri priželjkuju upravo nju u prezentaciji svojih krpica na modnim pistama, a možda je baš zbog toga 2016. odnijela titulu modela godine.

  • +10
Bella Hadid kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim ono što javnost nema tako često priliku vidjeti stare su fotografije Belle Hadid, a koje dokazuju ono što ljepotica godinama odbacuje - brojne tretmane, kirurške zahvate i promjene svog izgleda, a posebice lica.

Usporedbe radi, njezina starija sestra Gigi nije tijekom svog manekenskog staža značajno mijenjala izgled ni imidž.

No to se ne može reći za Bellu jer vrlo često eksperimentira promjenama frizure i stilovima odijevanja. Fotografije iz jeseni 2011. godine, kada je 14-godišnja Bella pozirala na crvenom tepihu uz svoju slavnu majku i njezina tadašnjeg supruga Davida Fostera, pokazuju koliko je tada izgledala drugačije.

Potpuno drugačije crte i oblik lica, mnogo izraženiji i veći nos te izdužena vilica prvo su što upada u oko. Na koncu je slavna Amerikanka doradila i izgled svojih usana te ih je, poput brojnih drugih ljepotica, popunila hijaluronskim filerima.

Prošle godine Bella Hadid odnijela je titulu žene s najljepšim licem na svijetu. Prema mjerenjima znanstvenika, upravo ona ima najpravilnije crte lica među mnoštvom slavnih osoba.