NE NAZIRE SE KRAJ

Bitka za skrbništvo se zaoštrava: Odlukom da na suđenje kao svjedoka pozove njezinu bivšu kolegicu, Brad Pitt je zadao težak udarac Angelini Jolie

03.10.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Njezina želja za izuzećem suca u njihovoj bitki za skrbništvo odbačena je, a sada joj je bivši suprug zadao još jedan udarac - na klupu za svjedoke pozvao je njezinu bivšu kolegicu Jillian Armenante, koja očito zna puno više o Angelini Jolie nego što su mnogi mislili

Na svoju listu svjedoka, koji bi trebali u njegovu korist govoriti u bitki za skrbništvo nad djecom, Brad Pitt je stavio i 52-godišnju glumicu Jillian Armenante s kojom je njegova bivša supruga Angelina Jolie glumila 1999. godine u filmu 'Prekinuta mladost', ali i 'Veliko srce'.

Budući da su na listi, koju je napravio Brad Pitt, našli osobni terapeut Angeline Jolie, zaštitar, ali i brojni psiholozi, nikome trenutno nije jasno koja je uloga Jillian Armenante, koja će između 5. i 23. listopada, za kada je zakazano suđenje, svjedočiti u korist holivudskog zavodnika.

Teška bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece - Maddoxa (19), b (16), Zahare (15), Shiloh (14) te Knoxa i Vivienne (12) - započela je još u rujnu 2016. godine kada je Angelina Jolie predala papire za razvod, a iako je brakorazvodna parnica završena u travnju 2019. godine, bitka za skrbništvo i dalje se nastavlja.

'Brad želi zajedničko skrbništvo nad djecom, dok Angelina ne želi pristati na te njegove uvjete. Jedino kada bi mogla pristati na njegove zahtjeve je samo u slučaju da djeca nemaju stalno boravište u Los Angelesu. Iako mlađa djeca pohađaju školu u Los Angelesu, Angelina nikada nije bila zadovoljna zbog toga', otkrio je izvor blizak paru i dodao kako je jedina želja Angeline Jolie da zaštiti djecu.