odlično mu pristaje

Luka Nižetić pokazao novu boju kose: 'Brad Pitt, spavaš li mirno?'

28.09.2020 u 09:02

Bionic
Reading

Splitski pjevač je zadovoljan jer je odradio najizazovniju sezonu u povijesti svog restorana Fabrika na otoku Visu, a sada se prebacio u jesenski đir. Jedna od prvih stvari koje je napravio kad se vratio na kontinent bio je posjet frizeru

Nerijetko Splićanin plijeni pozornost svojim fotografijama modnih kombinacija, tetovažama, ali i frizurama. Prije nekoliko dana je pokazao kako boji kosu i komentirao kako je ljeto učinilo svoje po tom pitanju, a sad je Luka Nižetić pokazao i finalni rezultat. Fanovi i prijatelji su oduševljeni.

Svoju kestenjastu kosu pjevač je posvijetlio te se pohvalio s plavom poludugom kosom uz duhoviti opis: 'Brad Pitt spavaš li mirno?'. Neki su mu rekli da je čak ljepši od američkog glumca, mnoge je podsjetio na Kurta Cobaina, Jon Bon Jovija, a neke na Chrisa Hemswortha i njegovu ulogu Thora.

View this post on Instagram

#bradpitt spavaš li mirno? 😎

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Pjevaču koji ne skriva svoju sklonost vježbanju i uopće zdravom životu zaista sve dobro prsitaje. I ranije smo ga viđali kao 'plavušana'. Najprije na početku karijere kad je furao fruzuru kao Billy Idol.

Kosu je izblajhao i kasnije, 2016. za snimanje spota 'Ljubav je mukte'. 'Još se nisam počeo bolje zabavljati otkad sam plav, ali ja se dobro osjećam zato što volim biti plav', izjavio je tada. Mnoge je s takvom frizurom podsjetio na Robbieja Williamsa.

View this post on Instagram

#ljubavjemukte #uskoro

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on