gala svečanost

Prizor koji se rijetko viđa: Slavljeničku večer Meryl Streep provela u društvu djece, snahe i zeta

04.12.2023 u 17:42

Bionic
Reading

U nedjelju navečer održana je svečanost u Akademiji, a noć je bila posebno važna za Michaela B. Jordana, Oprah Winfrey, Sofiju Coppolu i Meryl Streep kojima je odano priznanje za njihov neizbrisiv trag i doprinos kinematografiji

Treća svečanost naziva 'Annual Academy Museum Gala' u Los Angelesu održana je sinoć, a posebnu pozornost privukli su Meryl Streep, Michael B. Jordan, Oprah Winfrey i Sofia Coppola koji su te večeri slavili primivši posebna priznanja za svoj rad.

'Uzbuđeni smo što ćemo se ponovno okupiti na našoj trećoj godišnjoj akademijskoj muzejskoj gala svečanosti kako bismo proslavili snagu, globalni utjecaj i neizbrisiv značaj kinematografije. Doista sam počašćena odati priznanje četvero umjetnika, Meryl Streep, Michaelu B. Jordanu, Oprah Winfrey i Sofiji Coppoli, čija su kreativnost i strast nadahnule i oblikovale našu kulturu na tako moćne načine', ravnateljica i predsjednica Muzeja Akademije Jacqueline Stewart rekla je u izjavi ranije ove godine.

S glumicom koja je čak 21 put bila nominirana za prestižnu nagradu Oscar te je zlatni kipić triput nosila kući sinoć su stigli njezini najmiliji pruživši joj podršku dok je primala još jednu vrijednu nagradu.

Na svečanost je stiglo sve četvero djece popularne glumice sin Henry Wolfe sa ženom Tamryn Storm Hawker, kćeri Mamie Gummer, Louise Jacobson te Grace Gummer s mužem Markom Ronsonom.

Sva su djeca popularne glumice krenula majčinim stopama, a trenutno možda najveći uspjeh ostvaruje 32-godišnja Louisa koju možemo gledati u seriji 'Pozlaćeno doba' na HBO.

Streep je za svečanost odjenula crnu haljinu do koljena koja izrezom ukrašenim mašnom otrkiva leđa, a večer je podijelila i s Oprah. Dvije televizijske dive pozirale su zajedno držeći se za ruke ne skrivajući uzbuđenje zbog nagrada koje su tek trebale primiti.

Osim navedenih nagrađenih imena, večer je okupila i brojne druge poznate poput Selene Gomez, Natalie Portman, Salme Hayek, Jareda Leta te Demi Moore koja je oduševila outfitom.

  • +4
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia