rijetko zajedničko pojavljivanje

Hugh Grant na crveni tepih poveo suprugu Annu koja je očarala dugim nogama

30.11.2023 u 10:31

  • +2

Hugh Grant i Anna Eberstein

Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Jučer je u londonskom 'Royal Festival Hall' održana svjetska premijera filma 'Wonka', a Hugh Grant koji igra Oompa-Loompu na crveni je tepih stigao u pratnji supruge Anne Eberstein

Film 'Wonka' koji stiže baš u prigodnoj ugodnoj atmosferi blagdana jučer je imao premijeru u Londonu, a tamo se našla čitava postava filma od kojeg gledatelji očekuju uistinu puno. Timothée Chalamet utjelovio je Willyja Wonku, vlasnika čarobne tvornice čokolade, a Chalametu su se pridružila i brojna poznata holivudska imena poput Rowana Atkinsona, Sally Hawkings te Hugha Granta. Šarmantni Grant na premijeru je stigao u pratnji supruge, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

Sretan se par ne pojavljuje često zajedno, Anna Eberstein ovu premijeru nije mogla propustiti.

Iako Hugh Grant ima povijest nevjera, s Eberstein je u braku već gotovo pet godina i fotografije pokazuju da i dalje dijele ljubavne osjećaje. Pred fotografima su izgledali opušteno i nasmijano, a Grant je suprugu nježno grlio oko struka.

Za svjetsku premijeru ova je Šveđanka oduševila odabirom mini haljine kojom je istaknula vitke noge. Bijela mini haljina prekrivena je bijelim i srebrnim perlicama, a elegancija je postignuta dugim rukavima i posve zatvorenim područjem dekoltea. Bijelu je haljinu kombinirala uz bež cipele na visoku petu.

I dok se supruga odlučila za bijelu varijantu, Hugh je stigao u klasičnom crnom odijelu koje je upario s crnom kravatom i bijelom košuljom.

  • +4
Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia