10 godina nakon rastave

Gwyneth Paltrow pokazala kako se slaže s Dakotom Johnson, djevojkom bivšeg supruga

01.12.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Deset je godina prošlo od rastave glumice Gwyneth Paltrow i frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina, a njihov odnos čini se uistinu idiličan. Paltrow je otkrila da su i dalje u sjajnim odnosima, ravnopravni u odgoju djece, a u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala je i kako se slaže s njegovom novom partnericom

Glumica Gwyneth Paltrow bila je u braku s Chrisom Martinom, a i nakon rastave ostali su vrlo bliski te dijele odgovornost odgoja 19-kćeri Apple i 17-godišnjeg sina Mosesa. S obzirom da su oba roditelja nakon rastave sreću pronašla u novim partnerima, obitelj je bogatija za još novih članova, a Paltrow je istaknula koliko je sretna svojom proširenom obitelji.

Na Instagramu je odgovorila na zahtjev jednog od pratitelja koji ju je zamolio da podijeli zajedničku fotografiju sebe i nove Martinove djevojke, glumice Dakote Johnson koja se proslavila ulogom u filmovima '50 nijansi sive'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Simpatična fotografija na kojoj se dvije glumice drže za ruke osvojila je brojne simpatije i pokazala da su odnosi u ovoj proširenoj obitelji uistinu onakvi kakvima ih Paltrow opisuje: 'Uvijek želi raditi te zabavne avanture s njima i aktivnosti. Nekako ga puno nema, često je na putu, ali dolazi gotovo kao da dolazi i posipa vilinsku prašinu', opisala je Paltrow frontmena Coldplaya kao roditelja.

Glumice i ostatak obitelji zajedno su proveli Dan zahvalnosti, a nakon toga su se uputile u šetnju tijekom koje je nastala fotografija. Gwyneth je zablistala u opuštenom izdanju bez šminke u zelenoj zimskoj jakni, a sličnu maslinastu jaknu nosila je i 17 godina mlađa Dakota Johnson koja je nosila cool bejzbolsku kapu.

'Zapravo smo jako dobre prijateljice. Jako je volim. Ona je preslatka, divna osoba', rekla je Gwyneth u pitanjima i odgovorima na Instagramu 5. listopada.

  • +6
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: AVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA