SVE ZBOG NJIH

Princeza Charlene otkrila zašto je izbrisala svoj profil na Instagramu

28.09.2023 u 13:12

Bionic
Reading

Kratku pauzu od društvenih mreža princeza Charlene imala je tijekom oporavka od zdravstvenih problema, a ovoga je puta svoj račun ugasila iz sasvim drugih razloga

U jednom od rijetkih medijskih istupa, monegaška princeza Charlene pristala je pričati o privatnom životu za južnoafričke novine News24. Princeza je pričala o braku s princom Albertom, a potom je otkrila pravi razlog zašto je izbrisala svoj profil na Instagramu.

Upravo taj njezin potez dodatno je pokrenuo nagađanja o problemima u njihovom braku, no princeza Charlene je rekla kako to nema veze sa istinom.

Razlog njezinom brisanju Instagram profila više je nego jednostavan, a to je da su njezina djeca sve veća i ona želi, koliko je to u njezinim rukama, zaštititi njih i njihovu privatnost.

  • +9
Princ Albert i princeza Charlene u Marseilleu Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

45-godišnja princeza Charlene i princ Albert imaju dvoje djece, blizance princa Jacquesa i princezu Gabriellu, koji će u prosincu ove godine napuniti devet godina. U intervju je rekla kako je njezin cilj da blizance 'zaštiti od pritiska javnosti'. Uz to je, kaže, zahvalna što su blizanci, jer će uvijek u životu imati jedno drugoga i uvijek će si moći uzajamno pomagati i oslanjati se.

Govoreći o svom braku s princom Albertom, Charlene je rekla kako ne zna odakle su potekle glasine o njihovim problemima, rekavši kako u tome nema istine, kao i da ju sve to itekako iscrpljuje.

'Glasine o problemima u našem braku su zamorne i iscrpljujuće', poručila je princeza Charlene.