farsa se nastavlja

Princ Albert je bez Charlene na Oktoberfestu, viđen je u društvu nekadašanje ljubavnice

18.09.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Nedavno je monegaški kraljevski par s više zajedničkih pojavljivanja u javnosti pokušao zaustaviti glasine o krizi u braku. Sada se ponovno pokreću budući da je u Münchenu bez supruge i to u društvu žene s kojom ima izvanbračno dijete

Princeza Charlene trenutano boravi u domovini i posjećuje događanja koja njezina zaklada organizira u suradnji s organizacijom Livesaving South Africa. No njezin suprug, princ Albert II nije mogao biti s njom 'zbog rasporeda'.

'Uhvaćen' je tisućama kilometara daleko, u Njemačkoj. Naime, 65-godišnjak je, čini se, pravi obožavatelj najpoznatije svjetske pučke fešte u Münchenu. 'Fantastično je, prekrasan je festival, najbolji na svijetu i jako sam sretan što sam ovdje', oduševljeno je izjavio novinarima. Na pitanje gdje mu je supruga, Albert je objasnio: 'Ona je u Južnoj Africi, a djeca su premala da bi došla na Oktoberfest.'

Dobro poznatu osobu iz njegove prošlosti također je privukao Oktoberfest. S Albertom je 51-godišnja Nicole Coste s kojom ima izvanbračnog 20-godišnjeg sina Alexandrea. Bivša stjuardesa na svom Instagram profilu podijelila je svoju fotografiju u crnoj tradicionalnoj bavarskoj nošnji.

Mnogima se se prilično nevjerojatnim da su ukrstili putevi Alberta i njegove bivše ljubavnice. Za princezu Charlene, koja je trenutno okupirana svojim dobrotvornim radom ova bi činjenica trebala značiti ubod u srce, navode njemački mediji. Krajem kolovoza princ Albert je rođendan njihova sina proveo s Nicole Coste. Snimka koju je objavila na društvenim mrežama prikazuje ih kako sjede nasmiješeni i vidno dobro raspoloženi.

u Marseilleu

Zajednički izlazak monegaške kraljevske obitelji koji ima veliko značenje za Charlene

Pogledaj galeriju

Činjenica da se ona i Charlene ne slažu dobro, nije tajna od Nicoleina intervjua za Paris Match u rujnu 2021. U njemu je Coste iznijela ozbiljne optužbe protiv princeze. 'Tijekom njezinih susreta s mojim sinom doživjela sam stvari koje su me šokirale. Na primjer, kada Albert nije bio tamo, Charlene je premjestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to opravdati', objasnila je. Princ Albert bio je 'ljut' zbog tih izjava, no danas je ipak, čini se, oprostio Nicole.

CHARLENE S djecom

Monegaška kraljevska obitelj na okupu: Usiljen osmijeh najtužnije princeze

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Albert i Nicole upoznali su se 1997. na letu Air Francea između Pariza i Nice. Pitao ju je za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u Nicole, a njihovoj je ljubavi na kraju stao njegov otac, princ Rainier koji je od sina izravno zatražio da okonča tu vezu. Pobrinuo se da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, amandmanom kojim je u monegaški ustav uključeno pravilo da izvanbračna djeca ne mogu biti nasljednici prijestolja.