oštre kritike

Rijetko istupanje princeze Charlene o braku s princem Albertom: 'Žele nas rastaviti'

24.09.2023 u 18:02

Bionic
Reading

Princeza Charlene ne daje često intervjue, a njezina razmišljanja možemo čuti vrlo rijetko. Ovaj put, u želji da stiša glasine o svom propalom braku, komentirala je medijske natpise i poručila da se u javnosti stvara kriva slika o monegaškoj kraljevskoj obitelji

Nije tajna da je brak princa Alberta i princeze Charlene jedan od najzanimljivijih bračnih odnosa dvorova diljem svijeta, a često se u javnosti stvara mišljenje da stvari unutar četiri zida monegaške palače ne funkcioniraju najbolje. O Charlene se često piše kao zamišljenoj i žalosnoj, a inače tiha princeza u intervjuu za TV postaju u svojoj domovini Južnoafričkoj Republici odlučila je ispričati svoju stranu priče!

'Ako postoji tisuću mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dolje ili se ne smijem - i onda kažu da izgledam neugodno ili nesretno. Osjećam se kao da stvaraju određenu priču', ispričala je princeza kojoj se često uz ime dodaju epiteti 'uplakana' ili 'tužna'.

I upravo je tako - Charlene se rijetko kad na zajedničkim fotografijama smije, a samo u situacijama kad se potrudi možemo na njezinom licu vidjeti 'kiseli osmijeh'. Međutim, tvrdi da fotografije ne pričaju istinitu priču te da je u stvarnosti vrlo često nasmijana u društvu svog supruga i obitelji.

U posljednje vrijeme posebno se piše o braku monegaškog kraljevskog para, a kruže priče i da ne žive na istim adresama. Izvor blizak paru tvrdi da Charlene živi u Švicarskoj, a da u Monako dolazi samo zbog važnijih javnih nastupa te kako bi održala sliku koju su stvorili u javnosti.

  • +9
Princ Albert i princeza Charlene u Marseilleu Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, princeza je odlučna u negiranju tih šuškanja za koje tvrde da su namjerno plasirane kako bi ih razdvojile!

'S našim brakom je sve u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele vidjeti naš prekid', rekla je natuknuvši nešto nalik tome da par ima neprijatelje.

Iako je odnos princa Alberta i olimpijske natjecateljice u plivanju oduvijek zanimljiv javnosti, ovog je ožujka situacija eskalirala, a nagađanja o problemima u njihovom braku postala su toliko glasna da se morala oglasiti i palača koja je zanijekala bračnu krizu.

  • +9
Princ Albert II i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia