odluka o dadilji

Princ William ovom je odlukom pokazao kakav je zapravo otac

24.01.2024 u 22:40

Bionic
Reading

U izostanku princeze od Walesa, princ William preuzeo je brigu o njihovo troje djece na sebe te dadilju koristi samo za prijevoz Georgea, Charlotte i Louisa do škole i natrag

Kate Middleton operirala je abdomen u londonskoj klinici, a kako bi se u potpunosti oporavila, provest će još koji dan u bolnici The London Clinic prije nego što ode u Adelaide Cottage u Windsoru. Za to vrijeme, na princu Williamu je briga o djeci.

Budućem britanskom kralju obitelj je na prvom mjestu, posebno u ovakvim trenucima pa je William očistio svoj kalendar od svih obaveza kako bi bio uz svoju djecu, princa Georgea (10), princezu Charlotte (8) i princa Louisa (5).

'Vrlo su bliski i obitelj im je najvažnija pa je očekivano da on želi biti uz djecu' rekao je insajder Robert Hardman za People, koji je istaknuo i kako je dio odgoja normaliziranje njihova života i izbjegavanje dojma da žive u zlatnom kavezu.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Kada je riječ o brizi oko djece dok je Kate u bolnici, poznato je da su u pomoć pristigli njeni roditelji, ali i dugogodišnja dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo.

No, njena pomoć ograničena je na prijevoz do škole i natrag do kuće. Naime, princ William ne želi svu brigu prepustiti njoj, već stvari preuzima u svoje ruke te ovom odlukom pokazao predanost i brižnost u ulozi oca.

'Oni su moderan kraljevski par i William ne želi sve prepustiti dadilji', istaknuo je dobro upućeni Hardman i zaključio:

'Jedan od razloga zašto se tako dobro snalaze s djecom leži u tome što Kate i William nemaju veliku osoblje pa je princ naviknuo biti praktičan. Njihova obiteljska dinamika slična je onoj u kojoj se svi možemo prepoznati.'

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju