čeka je dug put

Princ William pohitao u bolnicu; otkriveno kako se Kate oporavlja nakon operacije

18.01.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Princ William 'uhvaćen' je kako dolazi u posjet svojoj supruzi Kate Middleton koja se trenutno oporavlja u bolnici nakon operacije abdomena. A izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da se princeza od Walesa osjeća dobro

Princ William posjetio je svoju suprugu u privatnoj londonskoj klinici, gdje se opravlja nakon operacije abdomena. Posjet je uslijedio nakon što je što je Kensingtonska palača u srijedu objavila da je princeza od Walesa prethodnog dana bila podvrgnuta 'planiranoj operaciji abdomena'. Fotografi su snimili 41- godišnjeg princa na izlasku iz privatne londonske klinike oko 12.35 sati po lokalnom vremenu u četvrtak, a u bolnicu se odvezao sam, uz pratnju tjelohranitelja.

Prema informacijama, princ William planira provoditi što je više moguće vremena s princezom Kate dok se oporavlja nakon hospitalizacije i uskladit će dnevne posjete s brigom o njihovo troje djece - princu Georgeu, 10, princezi Charlotte, 8, i Princ Louis, 5 — kod kuće u Windsoru.

Kako piše magazin People, Katien zdravstveni problem nije kancerogen, a William je pomaknuo i uskladio svoj raspored kako bi bio potpora svojoj supruzi.

Magazin People također piše da su izvori bliski kraljevskoj obitelji rekli da je Kate Middleton dobro nakon što je u utorak bila podvrgnuta operaciji abdomena, a Kensingtonska palača objavila je da je operacija bila uspješna.

Iako se princeza dobro osjeća nakon zahvata, njezin put do oporavka tek počinje jer se očekuje da će ostati u bolnici do četrnaest dana, a potom će nastaviti s oporavkom kod kuće što će potrajati oko tri mjeseca. Kate je u međuvremenu otkazala ili odgodila kraljevske dužnosti i planirane inozemne posjete.

S obzirom na to da je Kate odgodila javne dužnosti dugo nakon Uskrsa, ne očekuje se da će preuzeti kraljevske angažmane do drugog tjedna travnja.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Posljednji službeni angažman princeze Kate bio je 8. prosinca kada je održala svoj godišnji božićni koncert u Westminsterskoj opatiji. Zadnji put je viđena u javnosti kada je sudjelovala u tradicionalnoj šetnji kraljevske obitelji do crkve na Božić zajedno s Williamom i njihovom djecom.

U izjavi od srijede, palača je rekla da Kate 'cijeni interes' koju će vijest o njezinoj operaciji izazvati, ali se 'nada da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu; i njezinu želju da njezina osobna medicinski podaci ostaju privatni'. 'Kensingtonska palača će stoga pružati ažurirane informacije o napretku Njezinog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije za podijeliti', navedeno je u službenom priopćenju.