NEMA POVRATKA

Nikad mu neće oprostiti: Princ Harry zadao najniži udarac Williamu, a tiče se Kate Middleton

16.01.2024 u 11:58

Bionic
Reading

Williamov mlađi brat kao da više ne mari za sredstva kojima će se boriti protiv starijeg brata. Osim uvreda na njegov račun, Harry je opleo i po Kate Middleton natuknuvši da je William uopće ne voli

Malo je vjerojatno da će princ William i princ Harry ikad više sjediti za istim stolom i izmjenjivati fore, viceve i dogodovštine iz života. Otkako je Harry osramotio starijeg brata razotkrivši brojne obiteljske tajne uključujući i onu kako se kao dječak tukao kako bi obranio starijeg, ali slabijeg brata, njihov je odnos otišao u nepovrat.

Iako je osudio brojne Williamove postupke te ga okarakterizirao kako proračunatog princa koji jedva čeka doći na tron, Williama je najviše zaboljelo ono što je princ Harry komentirao o njegovoj obitelji, piše autor Robert Hardman u najnovijoj biografiji kralja Charlesa pod nazivom 'Charles III: New King. New Court. The Inside Story'.

Rekavši da princa Louisa očekuje sudbina 'obiteljskog viška' (Harry je u memoarima i sebe opisao kao višak u obitelji), Harry se još dublje zakopao svojim izjavama na račun Kate Middleton.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Ako je suditi po njegovim ispovijestima, Harry je otkrio kako su muškarci obitelji Windsor, uključujući i njegovog starijeg brata, primorani oženiti nekoga tko bi se uklopio u kalup kraljevske obitelji sa svim odgovarajućim dužnostima. Netko pogodan za ulogu zato će imati prednost nad onim tko je zapravo 'prava ljubav' prinčeva.

Sugerirajući da je Kate odabrana kao pogodna za ulogu, a ne iz ljubavi, Harry je razljutio brata kao nikad dosad.

'Povrh svih ostalih kršenja povjerenja, Harry je očito napao Catherine. Za Williama je to bilo najniže od niskog', rekao je obiteljski prijatelj za DailyMail.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia