HUMANITARNE IGRE

Princ Harry stigao u domovinu i otkrio da je Meghan uzrujana jer nije s njim

08.09.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Vojvoda od Sussexa je ovih dana stigao u London kako bi sudjelovao na humanitarnoj ceremoniji WellChild povodom prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II.. Kaže da je njegova supruga 'jako uzrujana' što ne može biti s njim. Trebala je biti na ceremoniji zatvaranja kako bi uz njega vodila dio o natjecateljima

Premda se Harry odlučio odreći se svojih kraljevskih dužnosti 2020., ostao je aktivan suradnik WellChilda posljednjih 15 godina.

Harry se u četvrtak pojavio sam, dok je Meghan ostala u SAD-u. U razgovoru s jednom obitelji, rekao je kako je Meghan Markle 'vrlo uzrujana' jer nije s njim. Prošle mu se godine također pridružila na pozornici, kako bi odala počast natjecateljima i njihovim obiteljima, a kasnije je posjetila drugu dobrotvornu organizaciju.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

Nakon Londona Harry leti u Düsseldorf na Invictus igre koje se od 2014. održavaju u čast svih onih koji su ozlijeđeni u vojnim operacijama, a Meghan će mu se kasnije pridružiti. Inače, Harry se ne namjerava sastati s bratom, princem Williamom i ocem, kraljem Charlesom III.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia