NIŠTA OD PODRŠKE

Misterij oko uloge Meghan Markle u Harryjevom životnom projektu; ipak neće biti uz njega?

07.09.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Iako je Meghan navodno najveća podrška princa Harryja u njegovim poslovnim planovima, čini se da je njezina uloga u Njemačkoj ipak upitna. Ona bi navodno trebala stići tek na zatvaranje velikog sportskog događanja, no ni to sada nije sigurno

Mlađi brat princa Williama vrlo je investiran u humanitarni rad, a čini se da sve što trenutno radi radi upravo kako bi pomogao zajednicama u svijetu koje su ostavljene na margini društva. Jedan od njegovih većih projekata su i 'Invictus Games', međunarodni sportski događaj na kojem sudjeluju ozlijeđeni i bolesni vojnici i veterani.

Princ Harry prije devet je godina pokrenuo ovu akciju, a cilj mu je bio pokazati borbeni duh ranjenog, povrijeđenog i bolesnog osoblja i onoga što mogu postići nakon ozljede te unijeti sreću u njihove živote.

Prvi put ikada Invictus Games će se održati u Njemačkoj 2023. godine, točnije u Düsseldorfu gdje će se okupiti natjecatelji iz raznih dijelova svijeta. I Harry će prisustvovati ovom velikom sportskom događanju, ali čini se da Meghan Markle neće biti uz njega tijekom ovog velikog događaja.

U službenom vodiču za igre u Njemačkoj, koje počinju ovog vikenda, stajalo je da će Meghan stići tek na ceremoniju zatvaranja kako bi bila domaćin segmenta o natjecateljima. Iako je trebala uz Harryja voditi program, njezino mjesto sada je zauzela Hadnet Tesfai, glumica i televizijska voditeljica rođena u Eritreji.

Međutim, izvor je za MailOnline rekao da su sada obrisane informacije o Meghan ažurirane greškom i da se Meghan još uvijek treba pojaviti na Igrama zajedno sa svojim suprugom.

  • +2
Meghan Markle na Invictus igrama 2022. Izvor: Profimedia / Autor: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia