U NOĆNOM IZLASKU

Meghan Markle vidno uživala na koncertu Beyoncé, ali ne i princ Harry

03.09.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Koncert pop dive Beyoncé na stadionu SoFi u Los Angelesu ovog vikenda nisu željele propustiti vojvode od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, a u VIP loži paru se pridružila Meghanina majka i bliska prijateljica Abigail Spencer

I dok je bivša američka glumica istinski uživala u nastupu Beyoncé, plešući cijelu noć u VIP loži, princ Harry nije izgledao pretjerano impresioniran viđenim.

Vojvode od Sussexa bili su među tisućama obožavatelja koji su se okupili na stadionu SoFi u Los Angelesu i koncertu Beyoncé u sklopu aktualne svjetske turneje 'Reneissance'.

Princ Harry, međutim, djelovao je smrknuto i nezainteresirano dok se Meghan vidno zabavljala na koncertu u društvu bliske prijateljice Abigail Spencer i majke Dorie Ragland koja ovog vikenda slavi 67. rođendan.

Poput najzagriženijih obožavatelja pop dive Beyoncé Meghan Markle ispoštovala je njezin zahtjev, na koncertu se pojavivši u komadima srebrne boje, baš kao njezina mama i prijateljica iz serije 'Suits'.

Pojavljivanje Sussexovih na koncertu Beyoncé dogodilo se uoči Harryjeva odlaska u London, u povodu prve godišnjice smrti njegove bake, kraljice Elizabete II., a zatim odlazi u Dusseldorf u Njemačkoj gdje ga očekuje novo izdanje Igara Invictus.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije ovog tjedna na streaming servisu Netflix Sussexovi su debitirali s novim serijalom naslova 'Heart of Invictus' koji prikazuje sportaše kako se pripremaju za prošlogodišnje izdanje igara.

U spomenutom dokumentarcu Harry, između ostalog, govori o svojim mentalnim problemima nakon povratka s vojne dužnosti u Afganistanu, a njegovoj obitelji donio je zaradu od vrtoglavih 80 milijuna dolara.

Harry se u njemu predstavio kao otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, zaklade koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

Ovo nije prvi put da se vojvode od Sussexa susrećz s Beyoncé. Godine 2019., američka pop diva primila je nagradu Brit Awards ispred portreta koji prikazuje Meghan kao kraljevsku verziju Mona Lise.

Beyoncé je javno pohvalila Meghaninu hrabrost nakon eksplozivnog intervjua Sussexovih s Oprah Winfrey, tijekom kojeg je vojvotkinja tvrdila da je bila izložena rasističkom tretmanu unutar kraljevske obitelji.

  • +6
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia