BILI SU TO DANI...

Prije udaje za princa, Kate Middleton živjela je u Jordanu i tulumarila po Londonu

31.12.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Danas je jedna od najomiljenijih članica britanske kraljevske obitelji, no prije nego što se udala za princa Williama, Kate Middleton odrasla je u Berkshireu i neko vrijeme živjela u Ammanu u Jordanu

Uistinu je danas teško zamisliti da je ikada postojalo vrijeme kada Kate Middleton i princ William nisu bili zajedno. No, ti su dani postojali, iako sada već dosta davno. Princeza od Walesa nekada je bila poznata samo kao Catherine/Kate Middleton, nije imala nikakve kraljevske titule, no ne može se reći da je odrastala u siromašnoj obitelji.

Na te dane njezinog odrastanja podsjetila nas je šesta, ujedno i posljednja sezona Netflixove 'Krune', koja je dala uvid u život Kate Middleton prije negoli se pridružila britanskoj kraljevskoj obitelji i postala jedna od najomiljenijih, ali i najistaknutijih članica iste.

Iako ju se često prikazuje kao 'običnu pučanku', barem u usporedbi s kraljevskom obitelji i njihovim nevjerojatnim bogatstvom, Kate Middleton i sama dolazi iz dobrostojeće obitelji. Njezini roditelji, Carole i Michael Middleton, danas su milijunaši koji su bogatstvo sami stekli.

PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton jednim je dirljivim detaljem odala počast nikad prežaljenoj Lady Di

Pogledaj galeriju

Uspjeh su postigli zahvaljujući odličnoj ideji Carole Middleton, koja je realizirana, a riječ je o tvrtki Party Pieces, koja je prodavala ukrase za razne proslave i zabave. Iako je, u jeku pandemije koronavirusa poslovanje počelo biti na klimavim nogama, Carole Middleton odradila je odličan posao i tvrtku prodala, zahvaljujući čemu je svoje milijune itekako osigurala.

Kate je s roditeljima, te sestrom Pippom i bratom Jamesom odrastala u Chapel Rowu, selu blizu Newburyja u Berkshireu, gdje su pohađali otmjene privatne škole poput St Andrewsa i Marlborough Collegea. Nekoliko godina tijekom 80-ih, zbog očevog posla u British Airwaysu, obitelj Mdidleton živjela je u Ammanu, u Jordanu.

S MAMOM KATE

Najslađi pomoćnici: Louis, Charlotte i George pakirali poklone za siromašne

Pogledaj galeriju

Da će jednog dana biti poznata dalo se naslutiti još u osnovnoj školi, kada je rado nastupala na školskim priredbama, a njezina izvedba 'Wouldn’t It Be Loverly' iz mjuzikla 'My Fair Lady', u kojem je glumila glavnu ulogu Elize Doolittle, postala je viralna u kolovozu ove godine, kada je objavljena na YouTubeu.

Kate Middleton u 'My Fair Lady' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Svog budućeg supruga princa Williama upoznala je u ljeto 1999. kada je sve više vremena počela provoditi u društvu odabranih. Riječ je o elitnoj skupini Glossy Posse, koji su bili dobro povezani i sa članovima kraljevske obitelji i to preko najboljih prijatelja Williama i Harryja iz Gloucestera. Riječ je o članovima uglednih aristokratskih obitelji koji sežu do britanskih vojvoda, grofova i baruna.

A prije negoli se skrasila u britanskoj kraljevskoj obitelji, baš poput svih svojih vršnjaka i Kate Middleton je voljela tulumariti. Sa mlađom sestrom Pippom često je posjećivala najpoznatije londonske noćne klubove i sudjelovala u ludim noćnim provodima.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uoči odlaska na sveučlište, Kate je odlučila uzeti godinu dana kako bi upoznala svijet - neko je vrijeme provela u Firenci, a potom i u Čileu, gdje se pridružila internacionalnom programu kojeg su pohađali studenti iz cijeloga svijeta.