RAZNJEŽILI OBOŽAVATELJE

Princ William i Kate Middleton podijelili dosad neviđene fotografije obitelji

29.12.2023 u 22:09

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par obilježio je kraj 2023. godine podijelivši na društvenim mrežama video s dosad neviđenim fotografijama nasljednika

Prethodno neobjavljena fotografija, snimljena tijekom obiteljskog snimanja Očeva dana u lipnju, prikazuje Williama (41) kako se smiješi na klupi dok grli princa Georgea (10), princezu Charlotte (8) i princa Louisa (5), odjevene u odjeću plave boje.

'2023. ✅ Hvala svima koji su bili dio naše godine', napisali su princ i princeza od Walesa ovog petka u opisu videa koji također uključuje rođendanske portrete Georgea, Charlotte i Louisa.

Još jedna snimka prikazuje mali trio kako isporučuje pisma potrebitoj djeci na maminom trećem godišnjem koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji ranije ovog mjeseca.

Video također pokazuje Georgea i Charlotte sa svojim ocem na ceremoniji krunidbe njihovog djeda, kralja Charlesa III., u svibnju.

U digitalni kolaž uključene su i fotografije Williama i Kate, oboje 41-godišnjaci, tijekom prošle godine.

Budući kralj radosno je podigao ruke u jednom kadru dok je šutirao koševe s nogometašem Tyroneom Mingsom dok su u lipnju širili svijest o beskućništvu.

William je također viđen kako se smiješi na nekoliko selfija s obožavateljima.

U međuvremenu, princeza je prikazana kako vozi bicikl tijekom posjeta Walesu u veljači. Također je snimljena u šetnji s radijskim voditeljem Romanom Kempom za svoju Shaping Up kampanju koju je pokrenula istog mjeseca.

Par je također dijelio zajedničke trenutke ljubavi na brojnim snimkama.

Hodali su jedno uz drugo u svečanim izdanjima na slatkoj fotografiji s vjenčanja jordanskog prijestolonasljednika Husseina i princeze Rajwe Al Hussein u lipnju. William i Middleton također su zabljesnuli na fotografijama snimljenim na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA.

Druge već viđene fotografije u objavi uključivale su fotografiranje Kate Middleton za Majčin dan u svibnju i obiteljske božićne portrete objavljene ovog mjeseca.

'Svima želimo sretan Božić, od naše do vaše obitelji!', napisali su na Božić na društvenim mrežama.

Svečano snimanje već je dospjelo na naslovnice kada se na jednoj snimci pojavio Louisov prst izmršen Photoshopom. William i Middleton su navodno bili šokirani i posramljeni zbog ovog gafa.

Kraljevski par i njihova djeca proslavili su Božić u usklađenim odjevnim kombinacijama dok su u ponedjeljak prisustvovali crkvenoj službi. ​

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia