GEORGINA RODRIGUEZ

Prije negoli je u Guccijev dućan ušetao Ronaldo, Georgina Rodriguez za život je zarađivala kao čistačica, odrastajući uz oca - trgovca drogom

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 06.04.2020 06:37
  • Objavljeno 06.04.2020 u 06:37
tportal

Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

Kada je svijet prvi put čuo za nju, Georgina Rodriguez bila je tek prodavačica u Guccijevoj trgovini koja je zapela za oko jednom od najboljih nogometaša svijeta. Danas javnost itekako dobro zna tko je ona - životna partnerica Cristiana Ronalda s kojim je dobila kćerkicu Martinu Alanu, a uz nju odgaja ostalo troje Ronaldove djece. Uz sve to, Georgina je izgradila svoj poslovni svijet, i to kao influencerica na Instagramu, zbog čega potpisuje milijunske ugovore. Samo jedan pogled na njezino odrastanje dokaz je da je daleko dogurala u životu

Atraktivna crnka danas je među poznatijim ženama svijeta, što zbog titule influencerice jer je na Instagramu prati čak 17 milijuna, što zbog svoje veze s jednim od najpopularnijih i najboljih nogometaša svih vremena - Cristianom Ronaldom. Iako je svoj život podredila upravo nogometašu i njegovim potrebama, kao i odgoju njihove kćerkice Martine Alane, ali i blizanaca Eve i Matea te najstarijeg njegova sina Cristiana Jr.-a, Georgina Rodriguez pronašla je dovoljno vremena da se ostvari i sama u poslovnom svijetu, zahvaljujući čemu danas potpisuje milijunske ugovore s najpoznatijim svjetskim brendovima.

Iako većini nas njezin život izgleda kao san, njezin put do ovoga gdje je danas nije bio ni najmanje jednostavan. Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, no već kao djevojčica s obitelji se preselila u španjolski gradić Jaca u planinskom predjelu. Ondje je njezin otac odlučio otići kako bi postao uspješan nogometaš, no, nažalost, dalje od druge argentinske lige nije uspio.

Stoga je u Jaci radio kao nogometni trener, no zaradu je ubrzo potražio s druge strane zakona. Jorge Eduardo Rodriguez Gorjon osuđeni je trgovac drogom te je proveo deset godina u zatvoru. 69-godišnjak je služio kaznu u čak tri španjolska zatvora i to zbog dva slučaja trgovanja drogom. U zatvoru je bio od 2003. do 2013. godine, a navodno je nakon izdržavanja kazne protjeran iz Španjolske, u koju se više ne smije vratiti, te ponovno živi u Argentini.

Tijekom odrastanja malena Georgina je već u dobi od četiri godine shvatila što je usrećuje. Riječ je bila o plesu te je ubrzo krenula i na plesnu akademiju.

'Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu, bila sam - 'normalna'. Ples me naučio disciplini, ali i ljubavi prema umjetnosti', ispričala je svojedobno Georgina Rodriguez te mu se u potpunosti predala. Ipak, nakon godina znojenja na plesnom parketu donijela je odluku i odlučila postati model.

'Ne znam u kojem sam točno trenutku odlučila postati model. Jednostavno su mi u školi počeli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i počela sam i sama vjerovati u to.'

Iako je dobila priliku i poziv u Madrid, nedostatak novca spriječio ju je u ostvarenju sna. Umjesto toga odlučila je otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i naći posao. Kako je kasnije priznala, isprva je radila kao čistačica i to joj nije predstavljalo nikakav problem. Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjolsku, točnije u Madrid, u kojem je živjela sa sestrom, studenticom. Novac je i dalje bio veliki problem, stoga je potražila posao i dobila ga u Guccijevu dućanu u Madridu.

Upravo taj dućan bio je sudbonosan za njezin daljnji život. Tijekom njezine smjene u lipnju 2016. godine ušetao se Cristiano Ronaldo i upravo mu je ona bila asistentica pri kupovini. Toliko mu se svidjela da je tražio da svaki put kada dođe upravo ona bude njegova savjetnica. I, reklo bi se, ostalo je povijest.

U vezi su bili nekoliko mjeseci kada je ona ostala trudna i samo nekoliko mjeseci nakon rođenja blizanaca Eve i Matea - koje je rodila surogat majka, vjerojatno ista koja je rodila i njegova najstarijeg sina Cristiana Jr.-a - Georgina Rodriguez rodila je Alanu Martinu.

Danas je posvećena upravo djeci i često objavljuje kako provode slobodno vrijeme. Iako, ruku na srce, o djeci se brinu i dadilje, kojih obitelj ima nekoliko, a zahvaljujući kojima Georgina može pratiti Ronalda na njegovim putovanjima i utakmicama, ali i odrađivati svoje poslovne obveze.

  • +11
  • +8

Georgina Rodriguez

Izvor: EPA / Autor: ROBERT GHEMENT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!