IZAŠLI U ŠETNJU

Nakon više od dva tjedna izolacije Cristiano Ronaldo sa zaručnicom i djecom konačno udahnuo svjež zrak

29.03.2020 u 16:48

Bionic
Reading

Protekle dane nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez boravili su u svojoj vili u Madeiri, gdje su pobjegli još prije nego je objavljeno kako je jedan od njegovih suigrača Juventusa pozitivan na koronavirus, a sada kada je rok od dva tjedna obaveznog boravka u izolaciji istekao, slavni par izašao je u dugo iščekivanu šetnju

Zvijezda torinskog Juventusa Cristiano Ronaldo povukao se u izolaciju nakon što je saznao da su dvojica njegovih suigrača Daniele Rugani i Blaise Matuidi pozitivni na COVID-19. Slavni nogometaš i njegova zaručnica Georgina Rodriguez protekle dane su boravili u svojoj luksuznoj vili u Portugalu, a obzirom da Ronaldo nije smio izlaziti iz kuće, u kupovinu je povremeno odlazila 26-godišnja Argentinka.

Sada kada je prošlo gotovo tri tjedna otkako je slavni nogometaš napustio nogometni klub i povukao se u izolaciju te ga više ništa ne sprječava da iz iste izađe, Ronaldo i Georgina odlučili su kako je sigurno da s djecom izađu u šetnju i udahnu svjež zrak.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: HELDER SANTOS / AFP / Profimedia

Zvijezda Juventusa koja s Georginom ima dvogodišnju djevojčicu Alanu Martinu te još troje djece čije majke nisu poznate javnosti, viđena je u šetnji Funchalom. Georgina i Cristiano u šetnju su izveli blizance Matea i Evu Mariju, dok su najmlađa Alana Martina i devetogodišnji Cristiano Junior ostali kod kuće.

35-godišnji nogometaš i lijepa Argentinka za šetnju su se odjenuli vrlo ležerno kako bi im bilo što udobnije. Georgina je u pripijenim tajica pokazala svoju senzacionalnu figuru na kojoj svakodnevno radi, baš kao i njen omiljeni muškarac.

Ronalda su paparazzi nedavno snimili kako se na terasi svoje vile sunča bez majice. Inače, Ronaldo je u rodnu kraj stigao kako bi bio uz majku Dolores koja je nedavno doživjela moždani udar i trenutno se uspješno oporavlja. Zbog toga se nije mogao vratiti u Italiju te je ostao u samoizolaciji u Portugalu.