DOLORES AVEIRO

Najteži trenuci Cristiana Ronalda: Majka nogometne zvijezde doživjela težak moždani udar

03.03.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Ona je najvažnija žena u njegovom životu i trenutno se bori za vlastiti život, a unatoč milijunima koje posjeduje, Cristiano Ronaldo u ovom je trenutku nemoćan. Njegova majka jutros je pretrpjela težak moždani udar, završila je na hitnoj operaciji, no tek 12 sati nakon operacije znat će se i prvi rezultati iste, a otkriti će se i kakve je posljedice ostavilo na Dolores Aveiro

Kako prenose svi svjetski mediji, 65-godišnja Dolores Aveiro, majka Cristiana Ronalda, jutros je doživjela moždani udar nakon čega je hitno prevezena u bolnicu dr. Nelio Mendonca u Funchalu. Iako je, kažu, stanje dosta loše, ona je trenutno izvan životne opasnosti.

Dolores Aveiro je odmah operirana, odnosno podvrgnuta kirurškoj intervenciji čišćenja arterija, budući da je doživjela ishemični moždani udar. Riječ je o stanju u organizmu izazvano prekidom krvotoka u kojem pojedina tkiva ne primaju dovoljnu količinu kisika.

Zbog cijele situacije u kojoj se našla najvažnija žena u njegovu životu, Cristiano Ronaldo se vrlo vjerojatno neće pojaviti na sutrašnjoj utakmici Juventusa protiv Milana. Nogometna zvijezda nikada nije krila koliko je vezan uz majku, a ovo nije njezina prva borba za život.

  • +3
Dolores Aveiro Izvor: Profimedia / Autor: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

Naime, 2007. Dolores Aveiro prvi je put pobjedila rak dojke, a prošle godine u veljači ponovno je otkrila da se rak vratio. Iako danas i sama, zahvaljujući sinu, živi u luksuzu, takav život za nju je prije bio nepoznanica, dapače, odrasla je u siromaštvu. Njezin suprug, Ronaldov otac Jose Dinis Aveiro bio je alkoholičar, stoga je Dolores svom sinu odlučila biti i otac i majka.